Buzz

Είναι η Τζένιφερ Λόρενς ο μοναδικός λόγος για να δει κανείς το «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος»;

στα 10

Σύμφωνα με έρευνα, τα τρία τέταρτα των θεατών του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος» είδαν την ταινία για την Τζένιφερ Λόρενς και τη συναρπαστική Mystique της.

Είναι η Τζένιφερ Λόρενς ο μοναδικός λόγος για να δει κανείς το «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος»;

Την έρευνα έκανε η εταιρία ηλεκτρονικής προπώλησης εισιτηρίων Fandango, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως περισσότερο από το 90% των θεατών του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος» είδε την ταινία εξαιτίας της Τζένιφερ Λόρενς.

Από το 2011 που η Λόρενς έπαιξε για πρώτη φορά τη Mystique στο «X-Men: First Class», μέχρι και σήμερα όπου η 23χρονη σούπερ σταρ έχει στην κατοχή της ήδη ένα Οσκαρ (για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας») και απολαμβάνει την τεράστια εμπορική επιτυχία των «Αγώνων Πείνας», η παρουσία της στο franchise των «X-Men» έχει αποκτήσει κεντρική θέση, πράγμα που μπορεί κανείς να καταλάβει εύκολα από την ενισχυμένη παρουσία της στο «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» αλλά και στη διαφημιστική καμπάνια της ταινίας.

Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1000 θεατές, μικρό νούμερο για μεγάλα συμπεράσματα, αλλά αυτό δεν αφαιρεί την ένδειξη που έρχεται να επιβεβαιώσει πως το όνομα της Τζένιφερ Λόρενς είναι ένα από τα πιο ισχυρά αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, με την ίδια να αποδεικνύει με κάθε της καινούρια εμφάνιση πως μπορεί να παίξει πραγματικά τα πάντα και μάλιστα με τον ίδιο υπέροχο τρόπο.

Μέχρι στιγμής, το «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος» έχει συγκεντρώσει 261.8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με τα 90.7 εκατομμύρια δολάρια να προέρχονται μόνο από την Αμερική τις τρεις πρώτες μέρες προβολής του.

Δείτε εδώ μια σκηνή με την Τζένιφερ Λόρενς από το «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος»:


Διαβάστε ακόμη: