Buzz

WTF? Η Μέριλ Στριπ ετοιμάζεται για τις… «Αναλώσιμες»;

στα 10

Η κοριτσίστικη βερσιόν των «Αναλώσιμων», οι «ExpendaBelles», μαζεύει το καστ της και μέσα στις πρωταγωνίστριες βρίσκουμε απίθανες εκπλήξεις!

WTF? Η Μέριλ Στριπ ετοιμάζεται για τις… «Αναλώσιμες»;

Ο παραγωγός Αβι Λέρνερ έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά: οι «Αναλώσιμοί» του, με το, ας το ομολογήσουμε, απολαυστικό concept των προχωρημένης ηλικίας action heroes που το έχουν ακόμα, έχει κάνει τεράστια εμπορική επιτυχία σ’ όλον τον κόσμο, με τις δύο πρώτες ταινίες να συγκεντρώνουν γύρω στα 600 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και την τρίτη να βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Διαβάστε και δείτε εδώ όσα χρειάζεται να ξέρετε για τους «Αναλώσιμους» 1, 2 και 3. Η γαργαλιστική ιδέα του να γίνει κι ένα spin off με γυναίκες ηρωίδες σε σκηνές καταιγιστικής δράσης, εκτός από φεμινιστική, ακούγεται και εξαιρετικά γαργαλιστική και παρότι κυκλοφορεί εδώ κι ένα χρόνο (διαβάστε περισσότερα εδώ), τώρα μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα.

Το ακόμα πιο υπέροχο είναι το ποια ονόματα ακούγεται ότι θα απαρτίζουν αυτή τη γυναικεία ομάδα από σούπερ ηρωίδες: η Κάμερον Ντίαζ, η Μίλα Γιόβοβιτς και, ναι, η Μέριλ Στριπ! Ο Αβι Λέρνερ είπε στον Τύπο ότι οι τρεις ηθοποιοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τους ρόλους τους και, μην κοροϊδέψετε, κάνουμε το σταυρό μας να είναι αλήθεια. Η Μέριλ Στριπ μπορεί να έχει παίξει στη ζωή της ό,τι περνά από την πιο άγρια φαντασία αλλά ποτέ δεν έχει δοκιμάσει κάτι σε action heroine και το χιούμορ σίγουρα δεν της λείπει.

Το σενάριο για τις «Αναλώσιμες» ή, πιο χαριτωμένα, «The ExpendaBelles», γράφουν ήδη οι Κάρεν ΜακΚάλα Λατς και Κέρστεν Σμιθ (με προπαίδευση στο… «Legally Blonde»), αλλά σκηνοθέτης δεν έχει ακόμα συνδεθεί με το project. Αν ταραχτήκατε λίγο από τα νέα, καμαρώστε τη Μέριλ Στριπ που ξέρουμε στο τρέιλερ του «August: Osage County» και περιμένετε να τη δείτε υποψήφια για Β’ Γυναικείο Ρόλο στα Οσκαρ, πριν ξεκινήσει τα μπουνίδια.

Διαβάστε ακόμη: