Buzz

Tζόνι Ντεπ, Τζουντ Λο, Σον Πεν, Μέριλ Στριπ... Πόσοι σταρ χωράνε στο νέο βίντεο κλιπ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ;

στα 10

Ή έχεις διάσημους φίλους ή δεν έχεις, σκέφτηκε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και επιστρέφοντας στα στούντιο του Abbey Road κάλεσε από τον Τζόνι Ντεπ μέχρι τη Μέριλ Στριπ και από την Κέιτ Μος μέχρι τον Σον Πεν να ακούσουν το καινούριο του τραγούδι, «Queenie Eye».

Tζόνι Ντεπ, Τζουντ Λο, Σον Πεν, Μέριλ Στριπ... Πόσοι σταρ χωράνε στο νέο βίντεο κλιπ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ;

Πριν παίξετε το «βρείτε τον διάσημο» στο νέο βίντεο κλιπ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ «Queenie Eye», οφείλετε να γνωρίζετε τα εξής:

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι ένα διάσημο παιχνίδι που έπαιζαν τα παιδιά στους δρόμους του Ρίβερπουλ, εκεί όπου γεννήθηκαν οι Beatles.

To βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία του Σάιμον Αμπούντ, έχει γυριστεί στα στούντιο Abbey Road, εκεί όπου οι Beatles ηχογράφησαν τα περισσότερα τραγούδια τους από το 1962 μέχρι και το 1970. O Αμπούντ, εκτός από σκηνοθέτης, είναι και ο σύζυγος της κόρης του ΜακΚάρτνεϊ, Μέρι.

Το «Queenie Eye» είναι το πρώτο single από τον καινούριο δίσκο του Πολ ΜακΚάρτνεϊ με τίτλο «New» που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου. Είναι το δέκατο έκτο σόλο άλμπουμ του και το πρώτο με καινούριες συνθέσεις από το 2007.

2 Με την Κέιτ Μος

2 Ο Τζέρεμι Αϊρονς

2 Ο Τζόνι Ντεπ

2 Με την Μέριλ Στριπ

Δείτε παρακάτω το βίντεο και στη συνέχεια ένα μικρό making of και μάθετε γιατί όλοι χρειαζόμαστε πάντα... little help from our friends.



Διαβάστε ακόμη: