Buzz

«My Valentine»: ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σκηνοθετεί τη Νάταλι Πόρτμαν και τον Τζόνι Ντεπ!

στα 10

To πρώτο βίντεο κλιπ από το νέο άλμπουμ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ «Kisses on the Bottom» με τίτλο «My Valentine» είναι σκηνοθετημένο από τον ίδιο και πρωταγωνιστούν η Νάταλι Πόρτμαν και ο Τζόνι Ντεπ. Και είναι υπέροχο...

«My Valentine»: ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σκηνοθετεί τη Νάταλι Πόρτμαν και τον Τζόνι Ντεπ!

Το «My Valentine» είναι το πρώτο single από τον καινούριο δίσκο του 70χρονου Πολ ΜακΚάρτνει «Kisses on the Bottom» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και περιέχει διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά και καινούριες συνθέσεις του πρώην Beatle.

Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού (στο οποίο κιθάρα παίζει ο Ερικ Κλάπτον), ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε τη βοήθεια της κόρης του Στέλλα για το εικαστικό μέρος του βίντεο, του βραβευμένου με Οσκαρ διευθυντή φωτογραφίας Γουόλι Πφίστερ («Σκοτεινός Ιππότης», «Inception») και των δύο πρωταγωνιστών του, της Νάταλι Πόρτμαν και του Τζόνι Ντεπ.

Ερμηνεύοντας σε νοηματική γλώσσα τους τρυφερούς στίχους του τραγουδιού, η Νάταλι Πόρτμαν και ο Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστούν στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ υπάρχουν και άλλες δύο εκδοχές του βίντεο, μία μόνο με τη Νάταλι Πόρτμαν και μια μόνο με τον Ντεπ.

Αφιερώστε το: «What if it rained? / We didn't care / She said that someday soon / The sun was gonna shine / And she was right / This love of mine, / My Valentine