Buzz

«Αναλώσιμοι 3»: αποχαιρετήστε τον Μπρους Γουίλις, υποδεχθείτε τον Χάρισον Φορντ!

στα 10

Στο δεύτερο sequel του επιτυχημένου cult franchise, δε θα εμφανίζεται ο πολύ σκληρός για να πεθάνει Μπρους. Ερχεται όμως με φόρα και πολλά κιλοβάτ action στιβαρότητας ο Χάρισον Φορντ. Χειροκροτήματα...

«Αναλώσιμοι 3»: αποχαιρετήστε τον Μπρους Γουίλις, υποδεχθείτε τον Χάρισον Φορντ!

Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», ο Μπρους Γουίλις αποχωρεί από την πλάκα που έχει στήσει ο Σιλβέστερ Σταλόνε και την είδε να γίνεται blockbuster σουξέ. Οι «Αναλώσιμοι 3», το threequel της σειράς, θα είναι μείον ένα σταρ. Αλλά μη βιαστείτε να τα βάψετε μαύρα. Γιατί η πραγματική είδηση είναι ποιος παίρνει τη θέση του: ο Χαν Σόλο, o Iντιάνα Τζοουνς, ο Χάρισον Φορντ!

Την είδηση επικοινώνησε ο ίδιος ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τον νέο τρόπο που μαθαίνουμε πια τις τελευταίες εξελίξεις στην κινηματογραφική βιομηχανία: το twitter. «Willis out, Harrison Ford it! Τέλεια νέα! Περίμενα αυτή τη στιγμή εδώ και χρόνια!»

Κι αν σας περνάει από το μυαλό ότι δεν ήταν πολύ ευγενικός τρόπος «αποχαιρετισμού» του Γουίλις, ο Σταλόνε συνέχισε πιο ξεκάθαρα μετά από λίγα λεπτά: «Τεμπέλης και άπληστος.. σίγουρη φόρμουλα για να καταστρέψει την καριέρα του!».

Πάντως το «Αναλώσιμοι 3» επιστρέφει σύμφωνα με την Lionsgate στις 15 Αυγούστου του 2014. Ο Σταλόνε θα μεταμορφωθεί ξανά σε Μπάρνεϊ Ρος, τον αρχηγό ενός στρατού μισθοφόρων που τους οδηγεί σε επικίνδυνες αποστολές. Ο Νίκολας Κέιτζ έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι θα παίξει στο τρίτο μέρος της σειράς.

Το «Αναλώσιμοι 2» έκανε πρεμιέρα ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2012, με μεγάλη επιτυχία - κάτι που έδωσε τη φόρα στον Σλάι να συνεχίσει το franchise.

Εμείς πειράζει που περιμένουμε και τις «Αναλώσιμες;». Μια γυναικεία σούπερ ομάδα action ηρωίδων θα αποτελούσαν υπόσχεση cult απόλαυσης!