Buzz

Μέριλ Στριπ - Ρόμπερτ Ντε Νίρο: ξανά μαζί

στα 10

Για τέταρτη φορά, με την τελευταία 17 χρόνια πριν, θα φωτίσουν τη οθόνη μαζί η Μέριλ Στριπ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε μία δραμεντί που βρίσκεται σε προπαραγωγή.

Μέριλ Στριπ - Ρόμπερτ Ντε Νίρο: ξανά μαζί

Αν η Μέριλ Στριπ διεκδικεί τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας των ηθοποιών της γενιάς μας, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σίγουρα ταύτισε με την εικόνα του όλους τους μελλοντικούς κινηματογραφικούς αντιήρωες. Δύο οσκαρικοί ηθοποιοί, δύο πολλών μεγαβάτ σταρς, δύο θρύλοι.

Οι δυο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει 3 ακόμα φορές στο παρελθόν. Πρώτη ήταν ο «Ελαφοκυνηγός» του Μάικλ Τσιμίνο το 1978. Ακολούθησε το ερωτικό δράμα «Μια Αγάπη Γεννιέται» το 1984 και τελευταίο ήταν το «Δωμάτιο του Μάρβιν» 17 ολόκληρα χρόνια πριν.

Εκείνη συνέχισε τις χαμαιλεοντικές της μεταμορφώσεις σε δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους, με κάποια light ενδιάμεσα διαλείμματα. Εκείνος ψιλοέχασε το δρόμο του από την εμμονή του να δουλεύει συνέχεια σε ό,τι του προτείνουν, αλλά τελευταία φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback.

1

Οπότε τι καλύτερη εποχή από το να ξαναβρεθούν!

Η ευκαιρία δόθηκε με το «The Good House», την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Αν Λίρι που αφηγείται την ιστορία μίας πρώην αλκοολικής γυναίκας που επιχειρεί να ξαναβρεί τον εαυτό και τη ζωή της σε μία μικρή πόλη της Μασαχουσέτης. Εκεί θα ξανασυναντήσει έναν παλιό της έρωτα...

2

Ο Μάικλ Κάνινγχαμ (συνεργάτης της Στριπ στις «Ωρες» του Στίβεν Ντάλντρι) γράφει το σενάριο και από όσα ακούμε δε θα είναι ακριβώς δράμα - μάλλον θα έχει κωμικές πινελιές.

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορηθεί το όνομα του σκηνοθέτη. Επαναλάβετε μαζί μας: όχι η Φιλίντα Λόιντ. Οχι η Φιλίντα Λόιντ!

Περισσότερη Μέριλ Στριπ, περισσότερος Ρόμπερτ Ντε Νίρο: