Buzz

Μια πρόσκληση για τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ για τα Οσκαρ;

στα 10

Η πρωταγωνίστρια του «West Side Story» νιώθει κάπως απογοητευμένη και ελπίζει σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, ωστόσο δηλώνει απερίφραστα πως νιώθει πολύ περήφανη για την ταινία.

Μια πρόσκληση για τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ για τα Οσκαρ;

Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «West Side Story» είναι υποψήφια για εφτά Οσκαρ, ανάμεσά τους και για Καλύτερη Ταινία και Σκηνοθεσία, οπότε πολλοί φανς είναι εκείνοι που θα περιμένουν να δουν τους αγαπημένους τους σταρς να περπατούν το κόκκινο χαλί. Ανάμεσά σε αυτούς είναι και οι φανς της πρωτοεμφανιζόμενης Ρέιτσελ Ζέγκλερ, η οποία παίζει τη Μαρία στην ταινία, αλλά από ό,τι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Διαβάστε ακόμα: Ολα τα στοιχήματα στο «CODA» της Σαν Χέντερ για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Οταν η Ζέγκλερ ρωτήθηκε στο Instagram αν θα εμφανιστεί στα Οσκαρ, η ίδια απάντησε πως δεν έλαβε κάποια πρόσκληση για τα βραβεία. «Τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά δεν φαίνεται να συμβαίνει :) Θα υποστηρίξω το West Side Story από τον καναπέ μου και θα είμαι περήφανη για τη δουλειά που κάναμε τόσο ακούραστα πριν από 3 χρόνια. Ελπίζω να συμβεί κάποιο θαύμα της τελευταίας στιγμής και να μπορέσω να γιορτάσω την ταινία μας αυτοπροσώπως, αλλά φαντάζομαι πως έτσι έχουν τα πράγματα. Ευχαριστώ για τις διαμαρτυρίες - είμαι απογοητευμένη κι εγώ. Αλλά είμαι εντάξι μιας και είμαι τόσο περήφανη για την ταινία μας.»

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times οι υποψήφιοι για Οσκαρ λαμβάνουν συνήθως μια συν μια πρόσκληση για την τελετή και αν θέλουν να ζητήσουν άλλο ένα ζευγάρι εισιτηρίων, μπορούν να το κάνουν συν τρία. Η ίδια η Ζέγκλερ δεν είναι υποψήφια για βραβείο, αλλά ακόμα κι αν η Ακαδημία δεν έστειλε μια πρόσκληση της τελευταίας στιγμής για εκείνη, ίσως κάποιος άλλος που σχετίζεται με την ταινία —όπως ο ίδιος ο Σπίλμπεργκ, που είναι υποψήφιος για την καλύτερη σκηνοθεσία— μπορούν να την προσθέσουν ως μέλος των συν-τριών τους.