Φεστιβάλ / Βραβεία

Βενετία 2016: Ηλιος, κανίβαλοι και LSD

στα 10

Η νέα ταινία τής «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα» Ανα Λίλι Αμιρπούρ, το «The Bad Batch», έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας κι ανέτρεψε όσα ξέραμε για τα κινηματογραφικά είδη.

Βενετία 2016: Ηλιος, κανίβαλοι και LSD

«Σα να είχε σκηνοθετήσει το "Mad Max" ο Χάρμονι Κορίν.» Αυτός ήταν ο πιο πετυχημένος χαρακτηρισμός του «The Bad Batch», της νέας ταινίας της Ανα Λίλι Αμιρπούρ, της ιρανικής καταγωγής Αμερικανίδας σκηνοθέτη που μόλις πέρσι, με το «Ενα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα» (θυμηθείτε εδώ την κριτική του Flix), σημείωσε το όνομά της στον κινηματογραφικό χάρτη με μαύρο, άσπρο και κόκκινο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μελ Γκίμπσον επιβιώνει στο Χόλιγουντ, αποθεώνεται στη Βενετία

bad batch 607

Το «The Bad Batch» είναι, κατά τη σκηνοθέτη/σεναριογράφο του, «μια δυστοπική ερωτική ιστορία στην έρημο του Τέξας». Μέσα σ' αυτό το πορτοκαλί τίποτα, συμμορίες κατεστραμμένων περιθωριακών ανθρώπων προσπαθούν να επιβιώσουν. Οταν η Σαμάνθα φτάνει στο τέρμα του πουθενά με το παλιό της αυτοκίνητο, ο μυώδης αρχηγός-κανίβαλος θα σπάσει τον καθοριστικό κανόνα: δεν παίζουμε με το φαγητό μας!

Διαβάστε ακόμη: Βενετία 2016: Κανένα σκάνδαλο! O Τζουντ Λο είναι ο πιο όμορφος Πάπας που ηγήθηκε ποτέ της καθολικής εκκλησίας

bad batch 607

Το ανδρικό καστ της ταινίας, οι Τζέισον Μομόα, Κιάνου Ριβς, Τζιμ Κάρεϊ, Ντιέγκο Λούνα και Τζιοβάνι Ριμπίζι απουσίασαν από την πρεμιέρα του «The Bad Batch» στο Φεστιβάλ Βενετίας, όμως η Αμιρπούρ παρουσίασε την ταινία μαζί με την πρωταγωνίστριά της, τη Σούκι Γουότερχαους και ο φεστιβαλικός πληθυσμός αναρίγησε. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το photo call και την επίσημη πρεμιέρα και δύο κλιπ από το «The Bad Batch».

Δείτε ακόμη: Το Φεστιβάλ Βενετίας με τον φακό του Vanity Fair

bad batch 607

bad batch 607

bad batch 607

Περισσότερο Φεστιβάλ Βενετίας 2016