Buzz

Η Βανέσα Κίρμπι θα αντικαταστήσει την Τζόντι Κόμερ στο «Kitbag» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο μήνα στην Αγγλία.

Η Βανέσα Κίρμπι θα αντικαταστήσει την Τζόντι Κόμερ στο «Kitbag» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Αλλαγές έρχονται στο καστ της επερχόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «Kitbag».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως η Τζόντι Κόμερ, η οποία θα έπαιζε τον ρόλο της Ζοζεφίνας δίπλα στον Ναπολέοντα του Χοακίν Φίνιξ, αποχωρεί από το πρότζεκτ δηλώνοντας πως «δυστυχώς, λόγω του COVID και αλλαγών στο πρόγραμμα, δεν νομίζω ότι μπορώ να πρωταγωνιστήσω στο “Kitbag”», ανακοινώθηκε πως η Βανέσα Κίρμπι έρχεται να την αντικαταστήσει.

Η Κόμερ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της παράσταση στο West End «Prima Facie», της οποία οι πρόβες ξεκινούν το Μάρτιο, με τα γυρίσματα της ταινίας του Σκοτ να έχουν προγραμματιστεί για μέσα στον Γενάρη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χοακίν Φίνιξ ξεκινά προπαραγωγή ως «Ναπολέων» για τον Ρίντλεϊ Σκοτ

jodie comer

Το «Kitbag» θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μέγα Ναπολέοντα πριν τις μάχες που του χάρισαν τον χαρακτηρισμό «μέγας», αλλά και στην γεμάτη εντάσεις σχέση του με την γυναίκα του Ζοζεφίνα. Η Apple ανέλαβε τη χρηματοδότηση και πήρε τα δικαιώματα, ξεκινώντας κι επισήμως την προπαραγωγή, με τα γυρίσματα να πραγματοποηθούν στην Αγγλία.

«Με συναρπάζει η ιστορία του Ναπολέοντα, πάντα με γοήτευε....» είχε δηλώσει ο Σκοτ. «Εμφανίστηκε από το πουθενά και έγινε κυρίαρχος του κόσμου. Ταυτόχρονα όμως πάλευε μία ερωτική μάχη με την άπιστη Ζοζεφίνα. Κατέκτησε τον κόσμο, προσπαθώντας να κερδίσει την αγάπη της. Αλλά δεν τα κατάφερε. Εγινε κατακτητής για να την καταστρέψει και τελικά κατέστρεψε τον εαυτό του.»