Buzz

Το «Twin Peaks» μεγαλώνει: 18 επεισόδια ετοιμάζονται και το καστ μας αποκαλύπτει τα μυστικά του 3ου κύκλου!

στα 10

Aκόμα πιο ευχάριστα τα νέα μετά την επιστροφή του Ντέιβιντ Λιντς στον 3ο κύκλο του «Twin Peaks». Θα σκηνοθετήσει 18 επεισόδια και ο Αντζελο Μπανταλαμέντι θα γράψει ολοκαίνουργια μουσική. Δείτε τις Σέριλ Λι και Σέριλιν Φεν (Λόρα Πάλμερ και Οντρεϊ Χορν) να αποκαλύπτουν πολλά στο κοινό του «Crypticon» στο Σιάτλ.

Το «Twin Peaks» μεγαλώνει: 18 επεισόδια ετοιμάζονται και το καστ μας αποκαλύπτει τα μυστικά του 3ου κύκλου!

Η ανακοίνωση του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» τον Οκτώβριο που μας πέρασε υπήρξε με διαφορά το μεγαλύτερο τηλεοπτικό (και κινηματογραφικό) νέο της χρονιάς - αν όχι της δεκαετίας. Τα νεότερα όμως της προπαραγωγής μας είχαν επιβάτες ενός συναισθηματικού roller coaster: τέλεια επιστρέφει το αυθεντικό καστ, σούπερ ο Ντέιβιντ Λιντς είναι ενθουσιασμένος, όχι ο Λιντς αποχωρεί. Τελικά, λίγες μέρες πριν ο μάστορας του αυθεντικού σουρεαλισμού επέστρεψε οριστικά στη σκηνοθετική καρέκλα του πρότζεκτ και τα πρόσωπα των φανατικών τηλεθεατών φώτισαν από ανακούφιση και ενθουσιασμό.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Ντέιβιντ Λιντς επιστρέφει (τελικά) στο «Twin Peaks» - ελπίζουμε αυτή τη φορά οριστικά!

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο από το φεστιβάλ Crypticon του Σιάτλ, όπου μία κοινή εμφάνιση των Σέριλ Λι και Σέριλιν Φεν (Λόρα Πάλμερ και Οντρεϊ Χορν) σ' ένα πάνελ για το «Twin Peaks» αποκάλυψε πολλά! Πρώτον, ο 3ος κύκλος θα έχει 18 επεισόδια που θα τα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Λιντς. Δεύτερον, ο Αντζελο Μπανταλαμέντι θα επιστρέψει επίσης για να συνθέσει ολοκαίνουργιο σάουντρακ. Τρίτον, το καστ θα γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος: τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ουάσινγκτον, εκεί που γυρίστηκαν και οι πρώτες δύο σεζόν.

Πολλά άλλα μικρά και μεγάλα: όπως ότι φυσικά θα ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Double R diner. Απολαύστε την 60λεπτη συνέντευξη Τύπου και ενθουσιαστείτε μαζί μας.

Η σειρά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει γυρίσματα το Σεπτέμβριο του 2015 και να κάνει πρεμιέρα στο Showtime μέσα στο 2016.

.

Διαβάστε τα πάντα για τον 3ο κύκλο «Twin Peaks»: