Φεστιβάλ / Βραβεία

Τρίτη ημέρα για το αφιέρωμα «Το Φεστιβάλ Δράμας στην Τεχνόπολη»

στα 10

Ολοκληρώνοντας τις προβολές των βραβευμένων ταινιών από την ιστορία του Φεστιβάλ Δράμας, το αφιέρωμα «Το Φεστιβάλ Δράμας στην Τεχνόπολη» κλείνει την αυλαία του με μια συναυλία και την ελπίδα πως η ταινία μικρού μήκους θα μπορέσει να βρει τη θέση που της αξίζει στην σύγχρονη κινηματογραφική παραγωγή.

Τρίτη ημέρα για το αφιέρωμα «Το Φεστιβάλ Δράμας στην Τεχνόπολη»
Σκηνή από το «Χωριό» του Στέλιου Πολυχρονάκη

Σε ένα από τα ομορφότερα θερινά σινεμά της Αθήνας, διαμορφωμένο ειδικά για το αφιέρωμα «Το Φεστιβάλ Δράμας στην Τεχνόπολη», συνεχίζονται και σήμερα οι προβολές των βραβευμένων ταινίων από την πολυετή ιστορία του Φεστιβάλ Δράμας, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μια συναυλία του συγκροτήματος Oticons Ensemble με μουσική από τον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο.

Για τους αναγνώστες του Flix εξασφαλίσαμε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου. Στείλτε το ονοματεπώνυμο σας στο info@flix.gr με την ένδειξη «Τεχνόπολη» και οι νικητές θα ειδοποιηθούν νωρίς το απόγευμα με e-mail. Τα ονόματα όσων κερδίσουν θα βρίσκονται σε λίστα την είσοδο της Τεχνόπολης.

Αναλυτικό πρόγραμμα - Τετάρτη 13 Ιουλίου

Τετάρτη 13 Ιουλίου

Προβολές (Open Air - Προαύλιο Δ12) - Εναρξη: 21.00

See no Evil του Αρη Μπαφαλούκα (2001, 18') Μικρός Ινδιάνος του Σταύρου Στάγκου (2002, 16') Δώρο του Μίνωα Νικολακάκη (2005, 12') Happy Life του Μίνωα Νικολακάκη (2009, 8') Παντρολογήματα του Γιώργου Μπακόλα (1997, 21') Πρελούδιο για Βιολοντσέλο της Σοφίας Παπαχρήστου (1994, 9') Η Σιωπή του Στέλιου Πολυχρονάκη (2004, 16') Το Χωριό του Στέλιου Πολυχρονάκη (2010, 14') Αντρες του Αντώνη Κιούκα (2001, 8')

Συναυλία Oticons Ensemble - Εναρξη: 23.00