Buzz

Είναι επίσημο: η Ελίζαμπεθ Μος επιστρέφει στο «Top of the Lake 2»

στα 10

Για πρώτη φορά η ηθοποιός το επιβεβαιώνει επισήμως: ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της εκπληκτικής δραματικής σειράς της Τζέιν Κάμπιον.

Είναι επίσημο: η Ελίζαμπεθ Μος επιστρέφει στο «Top of the Lake 2»

«Δεν είναι ένα συνηθισμένο μέρος. Δεν είναι ένα συνηθισμένο έγκλημα» έλεγε το πόστερ του πρώτου κύκλου του «Top of the Lake», τρία χρόνια πριν. Kαι, όντως, η δραματική αστυνομική σειρά που σκηνοθέτησε η Τζέιν Κάμπιον για τo αυστραλέζικο BBC και το «Sundance Channel» στην Αμερική δεν ήταν ένα συνηθισμένο θρίλερ μυστηρίου. Η ιστορία του εξαφανισμένου κοριτσιού στο απομακρυσμένο χωριό της Νέας Ζηλανδίας, ξεπέρασε τα όρια του «ποιος το έκανε» και έσκαψε βαθιά αποκαλύπτοντας κοινωνικά ταμπού και συλλογικά προσχήματα που τα κρατούν ενοχικά κρυμμένα.

Με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Ελίζαμπεθ Μος (σ' έναν ρόλο-κόντρα στην Πέγκι των «Mad Men») η σειρά κέρδισε ΕΜΜΥ, Χρυσή Σφαίρα αλλά, το σπουδαιότερο, την μεγάλη μας εκτίμηση για το πώς η μικρή οθόνη καταγράφει με τόλμη, σοβαρότητα, σκοτεινιά και ανυπέρβλητο ταλέντο τις αιχμηρές ιστορίες της.

Θυμηθείτε επίσης: Οχι μια συνηθισμένη σειρά: τρέιλερ για το «Top of the Lake» της Τζέιν Κάμπιον

Ελπίζοντας για το δεύτερο κύκλο (ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν μόνο φήμη που μάλιστα ήθελε και την Νικόλ Κίντμαν να συμμετέχει) μαθαίνουμε σήμερα ότι η Ελίζαμπεθ Μος, σε συνέντευξή της στο φεστιβάλ του Sundance (βρίσκεται εκεί για το «The Free World») επιβεβαίωσε την επιστροφή της στο δεύτερο κύκλο της σειράς.

Μιλώντας στο Vanity Fair η Μος είπε: «Είστε οι πρώτοι που το δηλώνω επισήμως, ναι, μόλις τελειώσω με τα γυρίσματα του «Mad to Be Normal», επιστρέφω στο «Top of the Lake» για να γυρίσουμε το 2ο κύκλο!»

Χαιρόμαστε πολύ και ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα: