Φεστιβάλ / Βραβεία

To Psarokokalo πήρε φωτιά!

στα 10

Θα μπορούσε να ήταν απλά μια μεταφορική έκφραση για την αυξημένη προσέλευση στην 6η διοργάνωση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα. Οι διοργανωτές, όμως, μόλις μας ενημέρωσαν πως άγνωστοι έκαψαν χθες το βράδυ το banner του Φεστιβάλ έξω από την Ταινιοθήκη...

To Psarokokalo πήρε φωτιά!

Οπως μας αναφέρει η καλλιτεχνική διοργανώτρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Psarokokalo» Τατιάνα Κουμούτση, άγνωστοι έκαψαν χθες, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, μετά τα μεσάνυχτα το banner του Φεστιβάλ που βρισκόταν τοποθετημένο έξω από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος στην Ιερά Οδό, μια από τις δύο αίθουσες στις οποίες διεξάγεται το φετινό Psarokokalo - η άλλη είναι το Nixon Screening Room.

Στο χώρο της Ταινιοθήκης έφτασε η Πυροσβστική και η Αστυνομία, η οποία και αύριο θα παραδώσει στους διοργανωτές την αναφορά του αστυνομικού που βρέθηκε στο σημείο.

«To Psarokokaklo συνεχίζεται κανονικά», μας δηλώνει η Τατιάνα Κουμούτση. «Τα σχόλια δικά τους! Τι να πω; Μόνο με χιούμορ μπορώ να το δω... Φέρτε τα δικά σας Psarokokala...για συμπαράσταση».

Πάρτε λοιπόν τα δικά σας «Psarokokala» και επισκεφθείτε τις προβολές του Φεστιβάλ μέχρι και την Τέταρτη, στην Ταινιοθήκη και το Nixon Screening Room ως αντίσταση σε όσους συνεχίζουν να «καίνε» αδιακρίτως τους λάθος στόχους.

Βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ.