Buzz

To πρώτο πορνό κινουμένων σχεδίων του Bollywood είναι εδώ!

στα 10

Προφανώς για να γιορτάσει τα 100 χρόνια του Μπόλιγουντ, το πρώτο πορνό κινουμένων σχεδίων της βιομηχανίας είναι εδώ.

To πρώτο πορνό κινουμένων σχεδίων του Bollywood είναι εδώ!

H Savita Bhabhi, όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας είναι μια ηρωίδα ενός διάσημου πορνογραφικού κόμικ και στην πραγματικότητα η πρώτη πορνοστάρ της Ινδίας.

Δημιουργία του φερόμενου με το όνομα Deshmukh, η Savita Bhabhi εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2008 στο δικό της site με τις περιπέτειες της, ως καταπιεσμένη νοικοκυρά που βρίσκει τη χαρά στο σεξ, να πληθαίνουν όσο αυξανόταν και η ζήτηση στο site kirtu.com, το οποίο προκειμένου να γλιτώσει τη λογοκρισία έγινε συνδρομητικό μετρώντας 1.8 εκατομμύρια hits το μήνα.

Τώρα η Savita Bhabhi έγινε και ταινία, η πρώτη πορνογραφική κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του Bollywood, διαρκεί 30 λεπτά, διαδραματίζεται στο 2070 (!) και είναι πλέον διαθέσιμη στο επίσημο site του φιλμ με τον Deshmukh να υπολογίζει σε πωλήσεις που θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο, πράγμα που δεν είναι απίθανο αν υπολογίσει κανείς το φανατικό κοινό που ακολουθεί τις περιπέτειές της τα τελευταία χρόνια.

2

Πόσο τυχαίο είναι πως η κυκλοφορία του φιλμ συνέπεσε με τα 100 χρόνια του Bollywood που γιορτάζονται αυτόν τον Μάιο (το 66ο Φεστιβάλ Καννών τιμά την Ινδία και την κινηματογραφική της ιστορία), αλλά και πως η χώρα μπαίνει σιγά σιγά σε μια νέα πιο φιλελεύθερη εποχή;

Αν το animation ήταν λίγο καλύτερο, θα είχαμε να πούμε πολλά περισσότερα.

Για την ώρα δείτε παρακάτω δύο τρέιλερ και μερικές από τις αφίσες της ταινίας και επισκεφθείτε το επίσημο site του «Savita Bhabhi» σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε. Λέμε τώρα...



2

3

Tags: bollywood