Industry

Το «Gravity» σάς κάνει δώρα με… βαρύτητα

στα 10

Το φιλμ του Αλφόνσο Κουαρόν έρχεται σε λίγες μέρες στις αίθουσες συμπαρασύροντας κοινό και κριτική στο πέρασμά του: κάντε τη διαφορά κερδίζοντας συλλεκτικά δώρα από την ταινία!

Flix Team
Το «Gravity» σάς κάνει δώρα με… βαρύτητα

Θεαματικό, αγωνιώδες, όμορφο, ασφυκτικό, αληθινά τρομακτικό και μια δόση μεταφυσικό. Το νέο φιλμ του Αλφόνσο Κουαρόν υπόσχεται ν' αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά κεφάλαια της χρονιάς. Το «Gravity», μετά από χρόνια εξαντλητικού pre και post production, έκανε την επίσημη πρεμιέρα του ανοίγοντας το φετινό Φεστιβάλ Βενετίας κι από εκείνη την πρώτη προβολή του το σύμπαν δεν παύει να μιλά γι’ αυτήν: για τα πρωτοφανή τεχνικά επιτεύγματα του Αλφόνσο Κουαρόν που πήγε το στερεοσκοπικό σινεμά ένα βήμα προς το μέλλον. Για το όραμα ενός δημιουργού που μεταφέρει την περιπέτεια επιβίωσης στο διάστημα και την αναζήτηση της σωτηρίας μέσα σε μια ηρωίδα που κρατά πάνω της σχεδόν ολόκληρη την ταινία. Για την ερμηνεία της Σάντρα Μπούλοκ που αναμφισβήτητα θα φτάσει ως τις οσκαρικές υποψηφιότητες.

gravity01

Στο «Gravity», η Δρ. Ράιαν Στόουν, επιστήμονας της γενετικής, ταξιδεύει για πρώτη φορά στο διάστημα, με συνοδοιπόρο τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι που βρίσκεται στην τελευταία του πτήση πριν συνταξιοδοτηθεί. Μόνο που σε μια απλή διαδρομή ρουτίνας χτυπά η καταστροφή. Το σκάφος αποσυντίθεται και η Στόουν με τον Κοβάλσκι μένουν ολομόναχοι στο διάστημα, αγκιστρωμένοι μόνο ο ένας στον άλλον, σε μια ατέρμονη κάθοδο στο σκοτάδι. Η εκκωφαντική σιωπή τούς επιβεβαιώνει ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη και κάθε ελπίδα σωτηρίας. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα ελαττώνει το οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μπορεί να απαιτεί να βυθιστούν ακόμα πιο μακριά, στην τρομακτική απεραντοσύνη του διαστήματος.

gravity02

Το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν βγαίνει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου από τη Village – αυτό το Σαββατοκύριακο προβάλλεται σε previews σε επιλεγμένους κινηματογράφους (δείτε τις αίθουσες). **Προτού ακόμα η ταινία σάς γίνει αξέχαστη, εξασφαλίστε ότι θα κρατήσετε ένα κομμάτι του «Gravity»… κυριολεκτικά για πάντα δικό σας, διεκδικώντας τα συλλεκτικά δώρα της ταινίας που μπορείτε να δείτε παρακάτω: 4 backpacks, 6 beanies και 6 stress balls με μορφή αστροναύτη. Στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Gravity». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

gift01

gift02

gift03

Περισσότερα για το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν: