Buzz

To «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;» όχι σε μία, αλλά σε δύο ταινίες

στα 10

Η τηλεοπτική σειρά που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, επιστρέφει στη μορφή δύο ταινιών 25 χρόνια μετά.

To «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;» όχι σε μία, αλλά σε δύο ταινίες

Η τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών, σε παραγωγή του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Παρά την επιτυχία της, η σειρά διακόπηκε κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών - της Αλέκας, της Ντομινίκ, της Φωφώς και της Πόπης, με αυτόν που θεωρούσαν υπεύθυνο για την κακοποιήσή τους στην παιδική τους ηλικία: τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν.

ψυχή

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για το καστ των δυο ταινιών - καθώς και αν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν οι αυθεντικές πρωταγωνίστριες της σειράς: Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Αβα Γαλανοπούλου και Ελένη Καστάνη.

Οι ταινίες θα είναι μία παραγωγή της Showtime Productions («The Bachelor», «Saison Morte») και θα βγουν στις αίθουσες το 2025.


Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς: