Buzz

The Hunter: Στην ερημιά με χάρη

στα 10

Ο Γουίλεμ Νταφόε βγαίνει στο κυνήγι του εξαφανισμένου τίγρη της Τασμανίας, στο εντυπωσιακό teaser για το «The Hunter», του Ντάνιελ Νετχάιμ.

The Hunter: Στην ερημιά με χάρη

Μπορεί ο τελευταίος τίγρης της Τασμανίας να πέθανε το 1936 στον ζωολογικό κήπο του Χόμπαρτ, όμως μια μεγάλη μερίδα Αυστραλών, πιστεύουν ότι το μυστηριώδες μαρσιποφόρο θηλαστικό, εξακολουθεί να ζει στις ερημιές της αχανούς ηπείρου τους.

Στην ταινία του Ντάνιελ Νετχάιμ, ο Γουίλεμ Νταφόε, φτάνει στην χώρα, απεσταλμένος μιας ευρωπαϊκής εταιρίας βιοτεχνολογίας, θέλοντας να βρει την αλήθεια πίσω από τον μύθο της ύπαρξης ή μη του ζώου -και προφανώς να το συλλάβει, αν το βρει..

Θα εγκατασταθεί στην άκρη του αυστραλιανού outback, συγκατοικώντας, παρά τη θέλησή του, με την οικογένεια ενός εξαφανισμένου ζωολόγου και θα βυθιστεί στην μυστικιστική μαγεία της φύσης, ψάχνοντας όλο πιο βαθιά στην ερημιά κι ανακαλύπτοντας προφανώς κάτι πιο ουσιαστικό και σημαντικό από το ζώο που κυνηγά: την αληθινή του φύση.

Βασισμένο σε ένα βιβλίο της Τζούλια Λι, που φέτος στις Κάννες είδαμε την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα «Sleeping Beauty», το teaser αφήνει υποσχέσεις για ένα φιλμ με υπαρξιακό βάθος και μυστικιστικούς τόνους.

Το φιλμ, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν ο Σαμ Νιλ και η Φράνσις Ο'Κόνορ, θα κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο.