Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Κάθε νέα πληροφορία για μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς, είναι λογικό να μας εξιτάρει.

Flix Team
Πρώτες φωτογραφίες από το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν

Ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για το «Tenet», που περιγράφεται ως «μια επική περιπέτεια στον κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπείας» και στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα λαμπρό καστ που περιλαμβάνει τους Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μάικλ Κέιν, Αρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κένεθ Μπράνα, Κλεμένς Πόεσι και Ντίμπλ Καπαντία.

Δείτε ακόμη: Ο Κρίστοφερ Νόλαν δημοσιεύει ένα μυστηριώδες βίντεο από την νέα του ταινία «Tenet»

tenet 607

Μετά από ένα μυστηριώδες βίντεο που δημοσίευστηκε στο twitter, τώρα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ που μπορεί να ρίχνουν ελάχιστο φως στο μυστήριο του τι ακριβώς είναι αλλά που αναμφίβολα μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο.

tenet 607

O ίδιος ο Νόλαν πάντως δηλώνει με αφορμή την δημοσίευση των φωτογραφιών «ξεκινάμε από την οπτική γωνία μιας ταινίας κατασκοπείας , αλλά πηγαίνουμε σε μια σειρά από διαφορετικά μέρη. Διασχίζουμε διαφορετικά είδη με έναν θέλω να ελπίζω καινούριο και φρέσκο τρόπο. Μαζί με την παραγωγό Εμα Τόμας έχουμε κάνει μια σειρά από μεγάλες παραγωγές αλλά αυτή είναι σαφώς η πιο διεθνής. Γυρίσαμε σε επτά χώρες με ένα τεράστιο καστ και σετ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία είναι η πιο φιλόδοξη ταινία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

tenet 607

Δείτε ακόμη: Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν έχει τίτλο και υπόθεση

tenet 607

Εν τω μεταξύ καθώς το τρέιλερ του φιλμ αναμένεται να κάνει την εμφανισή του αύριο, οι πρώτες εικόνες από αυτό, διέρρευσαν online. Πατήστε το play με δική σας ευθύνη