Buzz

Update: η Τάνια Ρόμπερτς χάνει τη μάχη στην εντατική

στα 10

Αρχικά ήταν ψευδή είδηση, λίγα 24ωρα μετά όμως, δυστυχώς η 65χρονη Τάνια Ρόμπερτς έφυγε από τη ζωή. Oι γιατροί αποκάλυψαν και την αιτία θανάτου.

Flix Team
Update: η Τάνια Ρόμπερτς χάνει τη μάχη στην εντατική

Update: Λίγες ώρες μετά από την είδηση που την ήθελε ακόμα ζωνταντή και να παλεύει στην εντατική, η Τάνια Ρόμπερτς έφυγε από τη ζωή.

Αιτία θανάτου: μία ουρολοίμωξη που δεν αντιμετωπίσθηκε εγκαίρως, μόλυνε τα νεφρά και εξαπλώθηκε στη χολή, το συκώτι και τελικά το αίμα.

Διαβάστε όλο το ιστορικό:

Μόλις χθες, αυτή η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου: Η Τάνια Ρόμπερτς, το διάσημο Bond Girl («A View to a Kill») των 80ς έφυγε πρόωρα από τη ζωή και από αδιευκρίνιστα αίτια.

O μάνατζερ της, Μάικ Πίντζελ, ήταν εκείνος που δεν ενημέρωσε απλώς, αλλά έστειλε και δελτίο Τύπου, με την είδηση ότι στα 65 της χρόνια η Ρόμπερτς πέθανε, λίγες μέρες μετά από λιποθυμία και πτώση στο σπίτι της την Παραμονή Χριστουγέννων. Αρχικά μάλιστα έδωσε ως ημερομηνία θανάτου την 27η Δεκεμβρίου. Μετά την άλλαξε σε 3 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Best (and worst) of 2020: Οι άνθρωποι του σινεμά που πήρε η χρονιά μαζί της

Tanya Roberts 607 1 Α View to A Kill

Οι εξελίξεις όμως ήταν πολύ περίεργες. Οσο ο Λανς Ο' Μπράιαν, ο σύντροφος της Ρόμπερτς, έδινε συνέντευξη στα κανάλια δακρυσμένος, δέχεται τηλεφώνημα από το νοσοκομείο που τον ενημερώνει ότι η Ρόμπερτς είναι ακόμα στην εντατική και ζωντανή. Κάτι που φαίνεται πως είναι και η αλήθεια.

Χθες στις 10 το βράδυ ώρα Λος Αντζελες, ξημερώματα για εμάς, ο μάνατζερ ξαναέστειλε διορθωμένη ανακοίνωση στο Associated Press ότι η πελάτης του είναι ζωντανή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Πίντζελ επιμένει δε ότι ο Ο' Μπράιαν ήταν εκείνος που του είπε ότι κρατούσε στην αγκαλιά του την Ρόμπερτς, όταν ξεψύχησε.

Πάντως ο Αστον Κούτσερ, συμπρωταγωνιστής της στο «That 70's Show» έχει αναλάβει να ενημερώνει στο Twitter όσους ποστάρουν τα R.I.P. τους για την Ρόμπερτς, διορθώνοντας την ψευδή είδηση: «Guys, η γυναίκα είναι ακόμα ζωντανή!»

Μακάρι να επιβιώσει και να συνέλθει κι όλο αυτό να το θυμάται σαν μία αδιανόητη γκάφα.

Διαβάστε περισσότερα: