Buzz

Στην Αγρια Δύση του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Τι κι αν το «Django Unchained», το σπαγγέτι γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο διαδραματίζεται στο Νότο. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά του κάνουν τα κόκαλα του Σέρτζιο Λεόνε να τρίζουν από...ανυπομονησία!

Στην Αγρια Δύση του Κουέντιν Ταραντίνο!

Οι πιο μυημένοι θα αναγνωρίσουν στα σκονισμένα σαλούν των φωτογραφιών το σκηνικό του τηλεοπτικού «Deadwood» (τις φωτογραφίες πόσταρε πρώτος στο λογαριασμό του στο twitter ο ηθοποιός Γκάρετ Ντίλαχαντ), το ιστορικό Melody Ranch στην Σάντα Κλαρίτα που ενθουσίασε τον Ταραντίνο: «Είναι τέλεια να γυρίζουμε εδώ. Ολα τα άλλα σκηνικά για γουέστερν μοιάζουν με κουκλόσπιτα. Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο οπτικά. Είναι φανταστικό».

Το «Django Unchained» είναι τοποθετημένο στο Νότο και ακολουθεί την ιστορία του Ντζάνγκο (Τζέιμι Φοξ), ενός σκλάβου που έχοντας αποδράσει διασχίζει ολόκληρη την Αμερική μαζί με έναν Γερμανό οδοντίατρο (Κριστόφ Βαλτζ) προκειμένου να αναζητήσει τη σύζυγο του Μπρουμχίλντα (Κέρι Γουάσινγκτον) η οποία βρίσκεται φυλακισμένη στο σπίτι του σαδιστή γαιοκτήμονα Κάλβιν Καντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο).

H ιδέα της ταινίας ξεκίνησε το 2007, όταν ο Ταραντίνο ονόμασε το καινούριο του σχέδιο ως «southern» (σε αντιδιαστολή με το «western») δηλώνοντας πως ήθελε να αφηγηθεί το φρικτό παρελθόν της Αμερικής την εποχή των Βορείων και των Νοτίων αλλά στη μορφή ενός σπαγγέτι γουέστερν, όχι σαν ένα μεγάλο δράμα.

Προγραματισμένο για να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2012, το «Django Unchained» ξεκίνησε τα γυρίσματα του τον Ιανουάριο του 2012, ενώ εκτός από τους Φοξ, Βαλτζ, Ντι Κάπριο και Γουάσινγκτον πρωταγωνιστούν ακόμη ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο Κερτ Ράσελ, ο Σάσα Μπαρόν Κοέν, ο Ντον Τζόνσον, ο Αντονι ΛαΠάλια, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, ο RZA και άλλοι.

Περιττό να μιλήσει κανείς για την πλέον αναμενόμενη ταινία του 2012, περιττό να προβλέψει κανείς πως τίποτα δεν θα είναι «παραδοσιακό» στο φόρο τιμής του Ταραντίνο πάνω στο γουέστερν, περιττό να υποθέσει κανείς πως μέχρι τα Χριστούγεννα του 2012 τα σπιρούνια θα φορεθούν πολύ!

Δείτε στο gallery φωτογραφίες από το σκηνικό και διαβάστε περισσότερα για το «Django Unchained»