Buzz

Ο Στίβεν Κινγκ λέει πως το «Transformers» ήταν η μόνη ταινία που τον έκανε να αποχωρήσει από την αίθουσα

στα 10

Και ο Μάικλ Μπέι φαίνεται να συμφωνεί μιας και λέει πως το «παράκανε».

Ο Στίβεν Κινγκ λέει πως το «Transformers» ήταν η μόνη ταινία που τον έκανε να αποχωρήσει από την αίθουσα

Ο Στίβεν Κινγκ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς λογοτεχνίας τρόμου όλων των εποχών. Μάλιστα, πολλά από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, κάποια με τεράστια επιτυχία και κάποια άλλα… όχι και τόσο. Αυτό του έχει δώσει και το δικαίωμα ίσως να είναι αρκετά σκληρός με κάποιες ταινίες που βλέπει στο σινεμά και αυτή την φορά τα πυρά του στράφηκαν στο franchise του Μάικλ Μπέι «Transformers».

Ο Κινγκ έγραψε πρόσφατα στο twitter του πως ήταν η πρώτη ταινία που έφυγε από την αίθουσα ως ενήλικός και αυτό έκανε κάποιους να αντιδράσουν έντονα. Οταν ρωτήθηκε να διευκρινήσεις για ποια από όλες τις ταινίες μιλάει, ο Κινγκ έγραψε πως εννοούσε την πρώτη. Σίγουρα η σειρά ταινιών «Transformers» όσο προχωρούσε ο καιρός γινόταν ολοένα και πιο χαοτική και αδιάφορη, αλλά τουλάχιστον η πρώτη ταινία είχε καταφέρει να δώσει ένα κάποιο είδος απενοχοποιημένης διασκέδασης μέσα στις εκρήξεις και τον χαμό της.

Διαβάστε ακόμα: Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο Ντέρι; Ετοιμάζεται πρίκουελ σειρά του «Αυτό» για το HBO Max

Και ίσως κάποιοι διαφωνούν με όσα έγραψε ο Κινγκ, αλλά και ο Μπέι πρόσφατα είχε δηλώσει πως μάλλον το παρακάνε με τα «Transformers». «Εκανα πάρα πολλά από αυτά. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μου είχε πει να σταματήσω στις τρεις. Και είπα ότι θα σταματήσω. Το στούντιο με παρακάλεσε να κάνω ένα τέταρτο, και στη συνέχεια αυτό έκανε επίσης ένα δισεκατομμύριο. Και μετά είπα ότι θα σταματήσω εδώ. Και με παρακάλεσαν πάλι. Επρεπε να είχα σταματήσει. [Αλλά] ήταν διασκεδαστικό να το κάνουμε.»

Πάντως ο Μπέι δεν σταμάτησε ούτε εκεί και μια έκτη ταινία «Transformers» με τίτλο «Transformers: Rise of the Beasts» έρχεται στις αίθουσες το 2023. Κάτι μας λέει πως ούτε εκεί θα σταματήσει…