Buzz

Ο Στίβεν Αμελ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την απεργία των ηθοποιών

στα 10

Αν και η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ φαίνεται πως έχει την υποστήριξη αρκετών μελών του σωματείου τους, κάποιοι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι με τα όσα συμβαίνουν.

Ο Στίβεν Αμελ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την απεργία των ηθοποιών

Μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες που κρατά ήδη η απεργία των ηθοποιών στο Χόλιγουντ, φαίνεται πως υπάρχει μια τεράστια αλληλεγγύη μεταξύ τους καθώς οι περισσότεροι από αυτούς, άλλοι πιο έμπρακτα από κάποιους άλλους, υποστηρίζουν τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο. Ομως κάποιοι ηθοποιοί φαίνεται να είναι δυσαρεστημένοι με την αυτή απεργία.

Ο ηθοποιός Στίβεν Αμελ, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του Ολιβερ Κουίν στην σειρά «Arrow», αποφάσισε να σπάσει την σιωπή και να δηλώσει την δυσαρέσκειά του με τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο σωματείο του. Πηγαίνοντας στο Raleigh's GalaxyCon (οι ηθοποιοί εξακολουθούν να μπορούν να εμφανίζονται σε διάφορα συνέδρια, αρκεί να μην προωθούν περιεχόμενο της δουλειάς τους) συζήτησε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την απεργία των ηθοποιών. Ενώ ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει το σωματείο του SAG-AFTRA, ο Αμελ πιστεύει ότι η απεργία δεν είναι η σωστή πορεία δράσης.

Διαβάστε ακόμα:΅#ActorsStrike: Ο Μπραντ Πιτ τραβάει χειρόφρενο στα γυρίσματα της F1 ταινίας του

Actors Strike

«Αισθάνομαι σαν να είμαι απομονωμένος στο Χόλιγουντ γιατί εκεί ζω. Νιώθω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτό το δωμάτιο δεν γνωρίζουν για την απεργία. Υποστηρίζω το σωματείο μου και είμαι δίπλα τους, αλλά δεν υποστηρίζω την απεργία. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», δήλωσε ο Αμελ. Και συνέχισε «νομίζω ότι δεν πρόκειται για την καλύτερη διαπραγματευτική τακτική και βρίσκω το όλο θέμα απίστευτα απογοητευτικό. Νομίζω ότι η σκέψη όσον αφορά κάποιες σειρές - όπως αυτή που πρωταγωνιστώ σε έκανε την πρεμιέρα χθες το βράδυ - νομίζω ότι είναι μυωπική, αν και στέκομαι δίπλα με το σωματείο μου.»

Η σειρά στην οποία αναφέρεται είναι το «Heels» η οποία έκανε πρεμιέρα χωρίς να την διαφημίσει κανένας από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σε αυτή, το οποίο μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τηλεθέασή της, με αποτέλεσμα, αν δεν πάει καλά, αργότερα να κοπεί.

Ο Αμελ έχει κάθε δικαίωμα να είναι απογοητευμένος και μάλλον δεν είναι και ο μόνος που το νιώθει έτσι…