Buzz

Τέλος τα δράματα. Ο Spider-Man επέστρεψε σπίτι του, στο MCU

στα 10

«Νικήσαμε, κύριε Σταρκ!»

Τέλος τα δράματα. Ο Spider-Man επέστρεψε σπίτι του, στο MCU

Αυτό θα πει πραγματικά «παρατρίχα». Ενα μήνα μετά το δράμα που επικράτησε στο MCU, αλλά και στους φανς, μετά την αποχώρηση του Spider-Man από αυτό λόγω του διαζυγίου Sony και Disney/Marvel, τα πράγματα φαίνεται πως πήραν μια αναπάντεχα ευχάριστη τροπή.

Η Sony και η Disney έφτασαν πριν λίγες μέρες σε μια νέα συμφωνία, με την οποία ο Κέβιν Φάιγκι θα μπορέσει να κάνει την παραγωγή και σε μια τρίτη ταινία του Spider-Man, η οποία μάλιστα έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2021 με τον Τζον Γουάτς να σκηνοθετεί και τον Τομ Χόλαντ να επιστρέφει στον ρόλο, αλλά και θα επιτρέπουν στον χαρακτήρα να εμφανίζεται και σε επόμενες ταινίες του MCU.

Διαβάστε ακόμα: H Madame Web έρχεται στο Spider-verse

spider-man 607

Το Variety αναφέρει πως η συμφωνία αυτή έγινε την Πέμπτη το βράδυ, τοπική ώρα, με την Marvel και την Disney να κερδίζουν το 25% των εσόδων της τρίτης ταινίας και την Sony να έχει ακόμα τα δικαιώματα για το merchandise. Αυτό σημαίνει πως η Disney/Marvel θα κερδίζουν 20% παραπάνω από την προηγούμενη συμφωνία που είχαν κι όχι το 50/50 το όποιο ήθελαν και είχε σε αποτέλεσμα την ρήξη στη σχέση τους.

Ο Κέβιν Φάιγκι δήλωσε μετά από όλα αυτά πως «είμαι ενθουσιασμένος που το ταξίδι του Spider-Man στο MCU θα συνεχίσει και εγώ και όλοι στη Marvel Studios είμαστε χαρούμενοι που συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτό. Ο Spider-Man είναι ένας δυναμικός και σπουδαίος χαρακτήρας του οποίου η ιστορία αγγίζει όλες τις ηλικίες και έχει κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι επίσης και μοναδικός ήρωας με υπερδυνάμεις που περνάει σε διάφορα κινηματογραφικά σύμπαντα, μιας και η Sony συνεχίζει το δικό τους Spider-verse όπου δεν έχετε ιδέα τι εκπλήξεις σας περιμένουν στο μέλλον.»

Αυτό ίσως σημαίνει πως θα υπάρχει και ένα πιθανόν crossover του Venom, κάτι που είχε αναφέρει και παλιότερα ο Φαίγκι, αλλά αυτά είναι απλά υποθέσεις. Πάντως τέλος καλό όλα καλά για τον Spider-Man. Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που γιόρτασαν την επιστροφή του στο MCU και πρώτος από όλους o Τομ Χόλαντ που δημοσίευσε το Instagram του την πιο τέλεια απάντηση – μια σκηνή από την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε στην οποία ο χαρακτήρας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανακοινώνει πως δεν φεύγει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

😏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013) στις

Διαβάστε ακόμα: Ο Κέβιν Φάιγκι της Marvel Studios ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

Δείτε παρακάτω πως το γιόρτασαν και μερικοί από τους φανς με δημοσιεύσεις τους στα social media.