Buzz

Η πανδημία εκτροχίασε την παραγωγή του «Sherlock Holmes 3» σύμφωνα με τον Ντέξτερ Φλέτσερ

στα 10

Παρόλα αυτά όμως ελπίζει πως μπορεί ακόμα να γυριστεί στο μέλλον.

Η πανδημία εκτροχίασε την παραγωγή του «Sherlock Holmes 3» σύμφωνα με τον Ντέξτερ Φλέτσερ

Πριν το χαμό της πανδημίας, πίσω στο 2019, είχε ανακοινωθεί πως ο Ντέξτερ Φλέτσερ, ο σκηνοθέτης του «Rocketman», θα αντικαθιστούσε τον Γκάι Ρίτσι στην σκηνοθεσία του «Sherlock Holmes 3» με πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζουντ Λο.

Μετά ήρθε η πανδημία με τον Φλέτσερ να εξηγεί πως από τότε όλα πήγαν στραβά και η ταινία μπήκε στο ράφι. Μιλώντας στο Collider, ο Φλέτσερ έδωσε μια ενημέρωση για την ταινία λέγοντας πως ελπίζει κάποια στιγμή να γίνει.

Διαβάστε ακόμα: That's elementary. Ετοιμάζονται δυο spin off σειρές του «Sherlock Holmes» για το HBO Max

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 607

«Η πανδημία εκτροχίασε την ταινία. Πιστεύω ότι θα γίνει. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει. Δεν ξέρω ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα αυτού, δυστυχώς, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει. Είναι φανταστική. Νομίζω ότι όλα τα σωστά άτομα βρίσκονται στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Ηταν μια από αυτές τις σκληρές ανατροπές της μοίρας, όπου χτύπησε η πανδημία και σκόρπισε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στον αέρα. Αλλά ξέρω ότι η όρεξη είναι τεράστια για αυτό, και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που το γνωρίζουν πολύ καλά. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει επειδή είναι εξαιρετική. Το ελπίζω πολύ», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Φλέτσερ.

Η ελπίδα παθαίνει τελευταία σίγουρα και μπορεί ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να έχει δηλώσει πως έχει πάρει ένα μικρό διάλειμμα από την ηθοποιία, η εταιρεία παραγωγής του Team Downey συνεργάζεται με την Warner για να φέρει δυο σειρές βασισμένες στο σύμπαν του «Sherlock Holmes» για το HBO Max, οπότε οι φανς σίγουρα δεν θα μείνουν με άδεια χέρια.