Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν έχει να πει κάτι πολύ απλό σε όλους τους ρατσιστές εκεί έξω

στα 10

Ο Ρόγκεν ζητάει από τους ρατσιστές followers του να τον κάνουν unfollow και, χωρίς να μασήσει τα λόγια του, τους είπε πολύ απλά να «πάτε να γαμ**».

Ο Σεθ Ρόγκεν έχει να πει κάτι πολύ απλό σε όλους τους ρατσιστές εκεί έξω

Τις τελευταίες μέρες διάφοροι καλλιτέχνες έχουν κινηθεί έμπρακτα υπέρ των διαμαρτυρόμενων κατά της αστυνομικής βίας, μετά και το ξέσπασμα των εξεγέρσεων, απ’ άκρη σε άκρη στην Αμερική, που πυροδότησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς. Καθημερινά ενώνουν τις φωνές τους εναντίον του συστημικού ρατσισμού δημοσιεύοντας περιεχόμενο με το #BlackLivesMatter, δωρίζοντας έτσι λίγο από τον χρόνο τους ή/και από τα χρήματά τους σε αυτή την προσπάθεια ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνουν αρκετούς να κάνουν το ίδιο.

Για αρκετούς Αμερικάνους, κι όχι μόνο, όμως, ακόμα και μια απλή δημοσίευση, όπως το «Black Lives Matter», μπορεί να θεωρηθεί αμφιλεγόμενη όπως βίωσε και ο ίδιος ο Σεθ Ρόγκεν. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram του μια απλή φωτογραφία που έλεγε «Black Lives Matter» γράφοντας από κάτω πως «αν αυτή η δήλωση μοιάζει να είναι έστω και λίγο αμφιλεγόμενη για εσάς, μπορείτε πολύ ελεύθερα να με κάνετε unfollow.» Φυσικά και αμέσως υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις καθώς κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να απαντήσουν λέγοντας πως τον κάνουν unfollow και πως υποστηρίζουν το «all lifes matter» (ακριβώς με αυτή την ορθογραφία).

Διαβάστε ακόμα: Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ο ρατσισμός είναι η μεγαλύτερη αμερικανική πανδημία»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If this is a remotely controversial statement to you, feel free to unfollow me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seth (@sethrogen) στις

Φυσικά ο Ρόγκεν δεν ανέχτηκε κανέναν από αυτούς και δεν μάσησε τα λόγια του, απαντώντας τους απλά «να πάτε να γαμηθείτε». Σε έναν μάλιστα ο οποίος χρησιμοποίησε το #alllivesmatter αλλά και κατηγόρησε τα θύματα για την βία των αστυνομικών, ο Ρόγκεν του απάντησε «Αντε γαμήσου. Δεν αξίζεις τις ταινίες μου πια. Σταμάτα να τις βλέπεις.» Ακόμα περισσότεροι ήταν εκείνοι βέβαια οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τον Ρόγκεν για την συμπεριφορά του στους ηλίθιους/τρολς/ρατσιστές όπως τους χαρακτήρισαν, επιβραβεύοντας τον ωμό τρόπο με τον οποίος τους απάντησε. Διαβάστε μερικά από τα σχόλια παρακάτω.