Buzz

Το Saturday Night Live απαντά στο ερώτημα: Είναι έγκλημα να μη σου αρέσει (αρκετά) το «La La Land»;

στα 10

Με οικοδεσπότη τον Αζίζ Ανσάρι, το χτεσινό επεισόδιο του SNL έστησε ένα απολαυστικό σκετς αφιερωμένο σε όλους εκείνους που βρήκαν το «La La Land» απλά... συμπαθές.

Το Saturday Night Live απαντά στο ερώτημα: Είναι έγκλημα να μη σου αρέσει (αρκετά) το «La La Land»;

Μάλλον θα πρέπει να το αποδεχτούμε: Υπάρχει ανάμεσά μας ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων που δεν ξετρελάθηκαν με το «La La Land», που χωρίς να το μισήσουν δεν το θεώρησαν κάτι ξεχωριστό, αλλά κάτι απλά συμπαθές που όμως σίγουρα δεν αξίζει όλο αυτό το hype και τον ορυμαγδό βραβείων που έχει κερδίσει (και θα συνεχίσει να κερδίζει).

Για όλους αυτούς, το Saturday Night Live επιφύλασσε ένα από τα πιο πετυχημένα σκετς του χτεσινού του επεισοδίου, με τον οικοδεσπότη Αζίζ Ανσάρι να πέφτει κυριολεκτικά θύμα της... αστυνομίας γούστου που επιμένει πολλές φορές από υπερβάλλοντα ζήλο να προσπαθεί να μας επιβάλλει τι πρέπει να μας αρέσει και τι όχι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει πως το «Saturday Night Live» είναι «πραγματικά κακή τηλεόραση»

Κι αν το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ αποτελεί χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πολλές άλλες περιπτώσεις ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών που θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν τη θέση του («Westworld» κανείς;).

Πιστεύετε, λοιπόν, ότι το «La La Land» είναι το αριστούργημα για το οποίο μιλούν όλοι ή θεωρείτε ότι πρόκειται μάλλον για υπερεκτιμημένη περίπτωση ταινίας. Με όποια πλευρά κι αν ταχθείτε, δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη