Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκει «χάλια» την ενσάρκωσή του από τον Αλεκ Μπόλντγουιν στο «Saturday Night Live»

στα 10

«Stinks» ήταν η ακριβής έκφραση του υποψήφιου Προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκει «χάλια» την ενσάρκωσή του από τον Αλεκ Μπόλντγουιν στο «Saturday Night Live»

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Αλεκ Μπόλντγουιν ενσάρκωσε τον Ντόναλντ Τραμπ στο εβδομαδιαίο «Saturday Night Live», σχολιάζοντας με το δικό του πετυχημένο τρόπο την τροφή που δίνει απλόχερα ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων σε κάθε του εμφάνιση - τωρινή ή και παλαιότερη.

Μαζί με την Κέιτ ΜακΚίνον, στο ρόλο της Χίλαρι Κλίντον, ο Αλεκ Μπόλντγουιν - σε μια λίστα ενσαρκωτών του Ντόναλντ Τραμπ που ξεκινούν από τον Τζόνι Ντεπ και φτάνουν μέχρι την εκπληκτική Μέριλ Στριπ (!) - δεν έχει αφήσει τον Τραμπ σε χλωρό κλαρί, υπενθυμίζοντας με κάθε ευκαιρία στους Αμερικάνους τι ακριβώς θα σήμαινε ένα ολέθριο λάθος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν διαλύει τον Ντόναλντ Τραμπ (ξανά) στο Saturday Night Live

Donald Trump Snl 607

Στο επεισόδιο του «Saturday Night Live» στις 16 Οκτωβρίου, κεντρική θέση είχε το δεύτερο προεδρικό debate που - σε αντίθεση με το πρώτο - στην πραγματικότητα δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα «ξεκατίνιασμα» περιοπής ανάμεσα στους δύο υποψήφιους.


Το επεισόδιο είδε προφανώς και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ που δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και θεώρησε πως πρέπει να πάρει θέση. Με ένα tweet στον πολύπαθο λογαριασμό του «κατακεραύνωσε» - όπως πιστεύει ο ίδιος - το «Saturday Night Live» και υποτίμησε με ένα «stinks» την ερμηνεία του Αλεκ Μπόλντγουιν. Κατηγόρησε επίσης τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως επηρεάζουν αθέμιτα την εκλογική αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη: «Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι αυτός ο τύπος δεν θα γίνει Πρόεδρος»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιμένει κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Donald Trump Snl 607

Donald Trump Snl 607

O Αλεκ Μπόλντγουιν δεν απάντησε ευθέως. Εκανε, ωστόσο, σε μια κίνηση με χιούμορ - retweet το tweet του Ντόναλντ Τραμπ.

Donald Trump Snl 607

Διαβάστε ακόμη: