Buzz

Ο Μάικλ Μάσι θα είναι πάντα ο «κατά λάθος» δολοφόνος του Μπράντον Λι

στα 10

Πέθανε στα 61 του χρόνια ο ηθοποιός που υπήρξε υπεύθυνος για το θάνατο του Μπράντον Λι στο σετ του «The Crow», αλλά και ένας υποτιμημένος καρατερίστας της βιομηχανίας.

Ο Μάικλ Μάσι θα είναι πάντα ο «κατά λάθος» δολοφόνος του Μπράντον Λι

Στην 50η μέρα των γυρισμάτων του «The Crow» του Αλεξ Πρόγιας, πίσω στο 1994, ενα λάθος από τον υπεύθυνο των αντικειμένων της ταινίας Ντάνιελ Κάτνερ - δεν έλεγξε αν είχε μείνει μπαρούτι μέσα σε ένα όπλο που θα πρωταγωνιστούσε στη σκηνή που θα γυριζόταν - οδήγησε στο θάνατο του Μπραντον Λι, ο οποίος πέθανε όταν ο συμπρωταγωνιστής του, Μάικλ Μάσι τον πυροβόλησε χωρίς να γνωρίζει φυσικά ότι το όπλο δεν ήταν άδειο.

Διαβάστε ακόμη: Οι καταραμένες ταινίες της ιστορίας του σινεμά

The Crow 607

The Crow 607

The Crow 607

«Δεν νομίζω ότι ποτέ ξεπερνάς κάτι τέτοιο», θα δήλωνε σε μια συνέντευξή του το 2005 ο Μάικλ Μάσι, που προσπάθησε (με μικρή επιτυχία) να «αναστηθεί» μετά από την πιο άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί ποτέ σε ένα κινηματογραφικό σετ.

Michael Massee 607

O Μάσι υποστήριξε, επίσης, μέσα στα χρόνια ότι δεν είδε ποτέ το «Κοράκι» και προσπάθησε να ανακάμψει μια καριέρα που είχε πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Κατάφερε να παίξει στο «Seven» και το «The Game» του Ντέιβιντ Φίντσερ, στη «Χαμένη Λεωφόρο» του Ντέιβιντ Λιντς και στα «The Amazing Spider-Man» (2012) και «The Amazing Spider-Man 2» (2014) όπου και υποδύθηκε τον The Gentleman.

Michael Massee 607

Στην τηλεόραση έπαιξε στο «24» (τον Αϊρα Γκέινς στην πρώτη σεζόν) και έκανε μικρές εμφανίσεις στα «The X-Files», «Alias», «Supernatural», «House» και «The Blacklist».

Το νέο του θανάτου του Μάικλ Μάσι έγινε γνωστό από το λογαριασμό στο instagram του Αντονι Ντελόν, με τον οποίο ο Μασέ είχε συνεργαστεί στη γαλλική τηλεοπτική σειρά «Interventions».

R.I.P my friend Michael . You were " five seconds away from a clean getaway " #michaelmassee#americanactor#partner#serie#intervention#missyou#greatactor#talented#humble#sweet#funny#wild#actorslife#lesgens

A photo posted by Anthony Delon (@therealanthonydelon) on


Δείτε εδώ τη σκηνή του Funboy - Μάικλ Μάσι στο «The Crow»:


Δείτε εδώ τον Μάικλ Μάσι να μιλάει για την τραγωδία του θανάτου του Μπράντον Λι: