Buzz

Νεκρός στα 35 του χρόνια ο Μαρκ Σάλινγκ του «Glee»

στα 10

O Πακ του «Glee» αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 35 του χρόνια.

Flix Team
Νεκρός στα 35 του χρόνια ο Μαρκ Σάλινγκ του «Glee»

Ο Μαρκ Σάλινγκ βρέθηκε νεκρός στο Λος Αντζελες. Αιτία θανάτου θεωρείται η αυτοκτονία αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές.

Ο Σάλινγκ είχε κατηγορηθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Η ποινή που του είχε καταλογισθεί ήταν τέσσερα με επτά χρόνια φυλάκισης και 20 χρόνια σε επιτήρηση. Η ποινή θα ξεκινούσε στις 7 Μαρτίου, γεγονός που σίγουρα συνδέεται με την αυτοκτονία του.

Διαβάστε ακόμη: «Glee»: The Show must go all over the place or... something!

Mark Salling

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του:

«Επιβεβαιώνω πως ο Μαρκ Σάλινγκ πέθανε σήμερα το πρωί. Ο Μαρκ ήταν ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, δημιουργικός και έκανε τα πάντα για να επανορθώσει τα σοβαρά του λάθη και τις λάθος κρίσεις του.»

Μαζί με τον πρώωρο θάνατο του Κόρι Μοντίθ, η μοίρα του Σάλινγκ μετατρέπει το «Glee» σε μια μάλλον καταραμένη ιστορία ενηλικίωσης σε ένα κόσμο που μοιάζει λιγότερο με μιούζικαλ και περισσότερο με ένα δράμα βαρέων βαρών.

O Σάλινγκ δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει ούτε το «Glee», ούτε τις κατηγορίες για την κατοχή πορνογραφικού υλικού. Εκτός από τη σειρά του Ράιαν Μέρφι, ο Σάλινγκ είχε παίξει στο τηλεοπτικό φιλμ «Rocky Road» το 2014 και σε ένα μικρό ρόλο στο «Walker, Texas Ranger» το 1999.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές του Μαρκ Σάλινγκ από το «Glee»: