Buzz

Η Κέλι Πρέστον φεύγει από τη ζωή στα 57 της χρόνια

στα 10

Δυσάρεστα νέα για την ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες της, αλλά και τον πολύχρονο γάμο της με τον Τζον Τραβόλτα.

Η Κέλι Πρέστον φεύγει από τη ζωή στα 57 της χρόνια

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω πως η όμορφη σύζυγός μου Κέλι έχασε τη δίχρονη μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε με θάρρος με την αγάπη και τη στήριξη τόσων πολλών... Θα πάρω λίγο χρόνο για να μείνω με τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε συγχωρήστε με προκαταβολικά αν δεν έχετε νέα μας για λίγο καιρό. Με όλη μου την αγάπη.»

Με αυτό το μήνυμα, ο για 29 χρόνια σύζυγος της Κέλι Πρέστον, Τζον Τραβόλτα, ενημέρωσε για το θάνατο της αγαπημένης του.

kelly preston Με τον Τζον Τραβόλτα το 2016

kelly Με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

kelly preston Με τον Τσάρλι Σιν

Η Κέλι Πρέστον ξεκίνησε την καριέρα της στα μισά της δεκαετίας του '80, παίζοντας σε ρομαντικές κομεντί και κωμωδίες όπως το «Mischief», το «Secret Admirer», το «Twins» αλλά και συνέχισε στα 90s με τη μεγαλύτερη επιτυχία της, το «Jerry Maguire» και μια υποψηφιότητα για Χρυσό Βατόμουρο για το «Battlefield Earth» στο οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με το σύζυγό της, Τζον Τραβόλτα.

Η τραγικά περιπετειώδης ζωή της άτυχης Πρέστον περιλάμβανε μία σχέση με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ένα σύντομο αρραβώνα με τον Τσάρλι Σιν που τέλειωσε με έναν πυροβολισμό στο χέρι της (αν και η ίδια αρνήθηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο) και την τραγωδία του θανάτου του αυτιστικού γιου της, Τζετ Τραβόλτα, το 2009.

kelly preston Με την Μεγκ Ράιαν και τον Τσέκι Κάριο στο «Addicted to Love» του 1997

kelly preston Με τον Κιθ Γκόρντον στο «Christine» του 1983

kelly preston Με τον Τομ Κρουζ στο «Jerry Maguire» του 1996

kelly preston Με τον Τόμας Χάουελ στο «Secret Admirer» του 1985

Την Κέλι Πρέστον αποχαιρέτησε στο Instagram και η κόρη της, Ελα.