Buzz

Πέθανε ο κωμικός Τζέρι Στίλερ σε ηλικία 92 ετών

στα 10

Την δυσάρεστη αυτή είδηση ανακοίνωσε ο γιος του Μπεν Στίλερ στο twitter.

Πέθανε ο κωμικός Τζέρι Στίλερ σε ηλικία 92 ετών

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 92 ετών ο κωμικός Τζέρι Στίλερ, ο πατέρας του Μπεν Στίλερ, από φυσικά αίτια. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μπεν Στίλερ στο twitter γράφοντας «με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, Τζέρι Στίλερ, πέθανε από φυσικά αίτια. Ηταν ένας υπέροχος πατέρας και παππούς, και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Αν για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σε αγαπώ μπαμπά.»

Ο Στίλερ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1927, υπηρέτησε στον αμερικάνικο στρατό στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ αμέσως μετά την λήξη του παντρεύτηκε την Αν Μίαρα το 1953. Μαζί δημιούργησαν το κωμικό δίδυμο «Stiller and Meara» με αρκετές εμφανίσεις στο «The Ed Sullivan Show» τις δεκαετίες ‘60 και ’70. Αλλά κατάφερε να μείνει γνωστός με τον ρόλο του ως Φρανκ Κοστάνζα στο «Seinfeld» από όπου απέσπασε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Emmy ως Καλύτερου Γκεστ Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά το 1997, αλλά και κερδίζοντας το American Comedy Award για τον ίδιο ρόλο.

Ο Τζέρι Στίλερ έπαιξε τον ρόλο του Κοστάνζα στη σειρά από το 1993 έως το 1998 πριν συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Κέβιν Τζέιμς στο «The King of Queens» την περίοδο 1998 έως 2007.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αστείες στιγμές του Τζέρι Στίλερ ως Φρανκ Κοστάνζα από την σειρά «Seinfeld».