Buzz

Πέθανε ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο Γκάνθερ από τα «Φιλαράκια»

στα 10

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο γνωστός Γκάνθερ από τα «Φιλαράκια», μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Πέθανε ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο Γκάνθερ από τα «Φιλαράκια»

O Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο τηλεοπτικός Γκάνθερ από την σειρά «Friends» πέθανε την Κυριακή το πρωί σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο του προστάτη στο σπίτι του στο Λος Αντζελες.

Ο Τάιλερ είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη τον Σεπτέμβριο του 2018 κάτι που τον έκανε να απουσιάζει από τα γυρίσματα του reunion των «Friends». «Ο Τζέιμς ήταν ένας αληθινά ευγενικός και γλυκός άνθρωπος. Οταν ξεκίνησε ως ένας έξτρα στο “Friends” το μοναδικό του πνεύμα μας τράβηξε τα βλέμματα και ξέραμε ότι έπρεπε να τον κάνουμε χαρακτήρα [στην σειρά]. Εκανε την ανεκπλήρωτη αγάπη του Γκάνθερ απίστευτα οικεία. Η καρδιά μας είναι στη σύζυγό του, Τζένιφερ Κάρνο», δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς «Friends» Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Ο μάνατζέρ του είπε σε μια δήλωση «οι αγαπημένοι του Μάικλ τον ήξεραν ως ηθοποιό, μουσικό, υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και στοργικό σύζυγο. Ο Μάικλ αγαπούσε τη ζωντανή μουσική, επευφημώντας τους Clemson Tigers του και συχνά βρισκόταν σε διασκεδαστικές και απρογραμμάτιστες περιπέτειες. Αν τον γνωρίσατε μια φορά, κάνατε έναν φίλο για μια ζωή.»

Και η επίσημη σελίδα της σειρά ανέβασε στο twitter το νέο για τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ έγινε γνωστός από την σειρά «Friends» στον ρόλο του Γκάνθερ, του ιδιοκτήτη το καφέ Central Perk, ο οποίος ήταν και κρυφά ερωτευμένος με την Ρέιτσελ της Τζένιφερ Ανιστον. Εκανε την εμφάνισή του ως έξτρα χαρακτήρας στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, αλλά επέστρεψε ως γκεστ σταρ σε αρκετά επεισόδια των δέκα σεζόν της. Μάλιστα αρκετοί φανς τον είχαν χαρακτηρίσει ως και το «έβδομο φιλαράκι».