Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

στα 10

Δείτε πως μοιάζουν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Κριστόφ Βάλτζ και ο Τζέιμι Φοξ στο «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Πρώτες φωτογραφίες από το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!

Υπέροχη αναπαράσταση εποχής, υπέροχα κοστούμια, υπέροχο τρίο πρωταγωνιστών, υπέροχα κακός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, υπέροχα σκλάβος ο Τζέιμς Φοξ, υπέροχα κυνηγός επικηρυγμένων ο Κριστόφ Βαλτζ, υπέροχα νέα που κυκλοφόρησαν επιτέλους οι πρώτες (κανονικές) φωτογραφίες από το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο, οι οποίες επιβεβαιώνουν πως το φιλμ είναι ένα αυθεντικο παλιομοδίτικο γουέστερν που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου στον Αμερικάνικο Νότο (;), εμπλουτισμένο αναπόφευκτα με στοιχεία ποπ κουλτούρας!

Θυμίζουμε την υπόθεση της ταινίας για όσους δεν την έχουν ήδη απομνημονεύσει:

Δύο χρόνια πριν τον εμφύλιο ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους, στον Αμερικάνικο Νότο, ο Ντζάνγκο, ένας σκλάβος, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Δόκτορα Κινγκ Σουλτζ, ο οποίος δηλώνει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Νότος στους μαύρους. Ο Ντζάνγκο θα βοηθήσει τον Κινγκ Σουλτζ να βρει τους «δολοφονικούς» αδερφών Μπρίτλ, ενώ σε αντάλλαγμα θα του ζητήσει να βρουν και να ελευθερώσουν τη σύζυγο του, Μπρουμχίλντα, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς δουλείας. Θα τη βρουν στην υπηρεσία του σατανικού Κάλβιν Καντι, ενός γαιοκτήμονα στο Μισισίπι, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης του Cleopatra Club, όπου γυναίκες σκλάβες κακοποιούνται σεξουαλικά και άντρες σκλάβοι σκοτώνονται σε αγώνες θανάτου.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο gallery και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο!