Φεστιβάλ / Βραβεία

Προετοιμάστε τα μάτια σας: τα Vimeo Awards επιστρέφουν!

στα 10

Σε ένα κόσμο που τα online videos έχουν περισσότερους θεατές απ' ότι οι κινηματογραφικές ταινίες του Χόλιγουντ, το Vimeo διοργανώνει ένα φεστιβάλ προσφέροντας στον μεγάλο νικητή 25.000 δολάρια. Αν διαβάζετε ακόμη, μάλλον δεν έχετε κάμερα. Ή φιλοδοξία!

Προετοιμάστε τα μάτια σας: τα Vimeo Awards επιστρέφουν!

Δεν χρειάζεται πια να γυρίζετε και να μοντάρετε τα βίντεο σας για να τα κάνετε απλά upload και να μετράτε τα hits από τους φίλους και τους γνωστούς. Τώρα μπορείτε απλά να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό που μπορεί να σας αποφέρει δόξα και χρήμα, αν αυτό αποφασίσει η κριτική επιτροπή των δεύτερων φετινών Vimeo Awards.

Εντάξει, μπορεί να μην έχετε την τύχη του Τζέιμς Κάραν που προσλήφθηκε από τον Σπίλμπεργκ, όταν ο τελευταίος είδε στο Vimeo το βίντεο με τα ψεύτικα credits του Τεντέν. άλλα πάλι κανείς δεν ξέρει, καθώς όλα είναι πιθανά στον θαυμαστό κόσμο του Internet.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλλετε τα βίντεο σας στο site του διαγωνισμού. Οι κατηγορίες για φέτος είναι πολλές και ενδιαφέρουσες (Advertising, Fashion, Narrative, Animation, Motion Graphics, Series, Remix, Action Sports, Lyrical, Experimental, Captured, Music Video, Documentary), ενώ ο νικητής κάθε κατηγορίας θα βραβευθεί με 5.000 δολάρια. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει 25.000 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του διαγωνισμού. Διαβάστε καλά τους κανονισμούς και στρωθείτε στη δουλειά.

Θυμηθείτε και αυτό: Κάνε μια ταινία που να διαρκει ένα δευτερόλεπτο!