Buzz

Η πριγκίπισσα της Τζενόβια επιστρέφει στο «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3»

στα 10

Αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν οι Αν Χάθαγουεϊ και Τζούλι Αντριους θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Η πριγκίπισσα της Τζενόβια επιστρέφει στο «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3»

Οταν είχε κυκλοφορήσει το 2001 η ταινία «Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας», σε σκηνοθεσία του Γκάρι Μάρσαλ και βάση τη σειρά βιβλίων της Μεγκ Καμπότ, είχε καταφέρει να βάλει την πρωταγωνίστριά του, Αν Χάθαγουεϊ, στο χάρτη των μεγάλων σταρς του Χόλιγουντ. Μια δεύτερη ταινία κυκλοφόρησε το 2004 με τίτλο «Βασιλικοί Αρραβώνες» και από τότε οι φανς περίμεναν υπομονετικά μια ακόμα περιπέτεια της αγαπημένης τους ηρωίδας.

Φήμες για μια τρίτη ταινία κυκλοφορούσαν όλο αυτόν τον καιρό, αλλά μετά τον θάνατο του Μάρσαλ το 2016 σταμάτησαν και φαίνεται πως όποιες ιδέες υπήρχαν για ένα ακόμα σίκουελ μπήκαν στο ράφι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τιμ Μπάρτον δηλώνει πως «τελείωσε» με την Disney

princess diaries

Αυτό μέχρι σήμερα, γιατί σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, μια τρίτη ταινία «Το Ημερολόγιο Μιας Πριγκίπισσας» ετοιμάζεται για λογαριασμό του Disney+, με την σεναριογράφο Ααντρίτα Μουκέρτζι του «Supergil» να γράφει την ιστορία. Η υπόθεση θέλει τον χαρακτήρα της Χάθαγουεϊ να προσπαθεί να μάθει στην κόρη της πώς να συμπεριφέρεται ως πριγκίπισσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τόσο η Χάθαγουεϊ όσο και η Τζούλι Αντριους, η οποία έπαιζε την γιαγιά της στις δύο πρώτες ταινίες, θα επιστρέψουν και εδώ, αν και η Χάθαγουεϊ είχε δηλώσει παλιότερα ενδιαφέρον για να επιστρέψει στον ρόλο που την ανέδειξε.

Για όσους δεν γνωρίζουν στην ταινία η Χάθαγουεϊ έπαιζε μια μαθήτρια λυκείου, τη Μία Θερμόπολις, η οποία μαθαίνει πως είναι η πριγκίπισσα του βασιλείου της Τζενόβια, με την Αντριους να προσπαθεί να της μάθει πως είναι πριγκίπισσα και πως να κυβερνά. Αναμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.