Buzz

Η Τζέιν Οστιν αλά «Walking Dead» στο ξέφρενο τρέιλερ του «Pride and Prejudice and Zombies»

στα 10

H «βέβηλη» παρωδία του αριστουργήματος της Τζέιν Οστιν μεταφέρεται στον κινηματογράφο με αστείρευτο κέφι και πολύ αίμα... πάνω σε κοστούμια εποχής.

Η Τζέιν Οστιν αλά «Walking Dead» στο ξέφρενο τρέιλερ του «Pride and Prejudice and Zombies»

«Για να επιτύχει σε μια κοινωνία ευγενών, μια νεαρή κοπέλα πρέπει να είναι πολλά πράγματα: ευγενική, καλά διαβασμένη και ολοκληρωμένη. Αλλά για να επιβιώσει στον κόσμο όπως τον ξέρουμε, θα χρειαστεί... άλλες ικανότητες».

Βασισμένο στο ομώνυμο best-seller του Σεθ Γκρέιαμ που εκδόθηκε το 2009, το οποίο με τη σειρά του δεν είναι παρά μια «πειραγμένη» παρωδία του κλασικού μυθιστορήματος της Τζέιν Οστιν, το «Pride and Prejudice and Zombies» ξεκίνησε το 2009, ως προσωπικό πρότζεκτ της Νάταλι Πόρτμαν η οποία θα κρατούσε το ρόλο της παραγωγού αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελίζαμπεθ Μπένετ, με τον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ να γράφει και να σκηνοθετεί. Το 2010, ο Ο. Ράσελ αποχώρησε λόγω διαφωνιών και μαζί του αποχώρησε και η Νάταλι Πόρτμαν, κρατώντας ωστόσο την παραγωγή. Από τότε και μέχρι την τελική επιλογή του Μπερ Στίρς, από την καρέκλα του σκηνοθέτη πέρασαν ο Μάικ Νιούελ, ο Ματ Ριβς και ο Γκρεγκ Γκιλέσπι. Ο Μπερ Στιρς ξαναέγραψε το σενάριο του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και διάλεξε και το τελικό καστ που αποτελείται από την Λίλι Τζέιμς στο ρόλο της Ελίζαμπεθ Μπένετ, τον Σαμ Ράιλι στο ρόλο του Κύριου Ντάρσι και ακόμη τους Τζακ Χιούστον, Μπέλα Χίθκοτ, Ντάγκλας Μπουθ, Ματ Σμιθ, Τσαρλς Ντανς, Λένα Χέντι και Σούκι Γουοτερχάουζ.

Pride and Prejudice and Zombies 607

Ετοιμο για την έξοδό του στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016, το «Pride and Prejudice and Zombies» προδίδει τον cult χαρακτήρα του με ένα τρέιλερ που ξεκινάει σαν να επρόκειται όντως για μια ακόμη κινηματογραφική διασκευή του κλασικού ρομάντζου της Τζέιν Οστιν, πριν καταλήξει σε ένα αιμοτοκύλισμα άνευ προηγουμένου, χωρίς να θυσιάσει ίχνος από τα κοστούμια και την ατμόσφαιρα εποχής που γαλούχησε γενιές και γενιές μέχρι και τις μέρες μας. Αναμένεται ως η ένοχη απόλαυση της επόμενης χρονιάς, τουλάχιστον.



Διαβάστε ακόμη:

Pride and Prejudice and Zombies 607