Buzz

Πόσο έτοιμοι είστε για να δείτε πρώτοι το «Iron Man 3»;

στα 10

H Feelgood Entertainment και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το τρίτο μέρος των περιπετειών του «Iron Man». Και αυτό είναι από μόνο του ένα γεγονός.

Flix Team
Πόσο έτοιμοι είστε για να δείτε πρώτοι το «Iron Man 3»;

Οταν συναντάμε τον Iron Man, μετά ακριβώς από τα γεγονότα των «Avengers», τίποτα δεν είναι ακριβώς ίδιο στη ζωή του. Ο Mandarin, ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του απειλεί την ύπαρξη του υπερήρωα, καθώς ο Τόνι Σταρκ είναι αποφασισμένος, όχι μόνο να πάρει εκδίκηση, αλλά και να απαντήσει επιτέλους στο αιώνιο ερώτημα αν είναι η στολή που κάνει τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος που κάνει τη στολή...

Σκηνοθετημένο από τον Σέιν Μπλακ (σεναριογράφο του «Φονικού Οπλου» και σκηνοθέτη του εκπληκτικού «Kiss Kiss Bang Bang»), το τρίτο μέρος των περιπετειών του Iron Man είναι η πρώτη ταινία της Marvel που έρχεται να εκμεταλλευτεί την τεράστια επιτυχία των «Avengers», κρατώντας ωστόσο αλώβητη τη μυθολογία του Τόνι Σταρκ και φέρνοντάς την - επιτέλους - αντιμέτωπη με τον Mandarin (τον υποδύεται ο Μπεν Κίνγκσλεί), έναν από τους πιο διάσημους κακούς των κόμικ του Iron Man, σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Σταν Λι ως τον νούμερο ένα εχθρό του υπερήρωα.

2 O Μπεν Κίνγκσλεϊ ως Mandarin στο «Iron Man 3»

Το «Iron Man 3» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Απριλίου από την Feelgood Entertainment. Εσείς όμως μπορείτε να το δείτε πρώτοι την Τρίτη 23 Απριλίου στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00) στα Village Cinemas @ The Mall. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail με θέμα «Iron Man 3», το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο win@flix.gr και να μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για την avant - premiere. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Iron Man 3» και διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία:


2