Buzz

O Πολ Ντέινο έγραψε ένα graphic novel με τίτλο «Riddler: Year One» για την DC

στα 10

Το graphic novel θα μας γνωρίσει καλύτερα ένας από τους πιο εκκεντρικούς ήρωες της ταινίας του Ματ Ριβς και θα είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Riddler.

O Πολ Ντέινο έγραψε ένα graphic novel με τίτλο «Riddler: Year One» για την DC

Πολλά είναι εκείνα τα οποία έχουν ακουστεί για το «The Batman» του Ματ Ριβς και για το πόσο έχει επηρεαστεί από μερικά από τα καλύτερα κόμικς του Σκοτεινού Ιππότη. Αλλά τώρα φαίνεται πως ετοιμάζεται να συμβεί το ακριβώς αντίθετο, καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα graphic novel το οποίο θα βασίζεται στην ταινία του Ριβς, το οποίο θα μας γνωρίσει καλύτερα ένας από του πιο εκκεντρικούς της χαρακτήρες, εκείνου του The Riddler.

Το graphic novel της DC θα έχει τίτλο «Riddler: Year One» και το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα είναι πως το έχει γράψει ο Πολ Ντέινο, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον The Riddler στην ταινία του Ριβς και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο του 2022, πιθανόν γύρω στο Χάλογουιν.

Διαβάστε ακόμα: Τρία κόμικ που πρέπει να διαβάσετε πριν δείτε το «The Batman» του Ματ Ριβς

Λίγα είναι γνωστά για το βιβλίο, αλλά αυτός ο τίτλος υποδηλώνει ένα origin story για τον χαρακτήρα του Ντέινο στην ταινία – έναν μοχθηρό κατά συρροή δολοφόνο που αφήνει μηνύματα «στον Batman» στις σκηνές του εγκλήματός του. Και ενώ έχουμε μια αίσθηση της ζωής του πριν από την ταινία κατά τη διάρκεια της τρίωρης προβολής της, σίγουρα περισσότερα που μπορούμε να μάθουμε για εκείνον μέσα από το graphic novel. Μπορεί να γνωρίζουμε πως ο Ντέινο έγραψε την ιστορία αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δημιουργία του συγκεκριμένου graphic novel.