Φεστιβάλ / Βραβεία

Παράταση της προθεσμίας υποβολής ελληνικών μικρού μήκους στις Νύχτες Πρεμιέρας

στα 10

Εχετε γυρίσει μια μικρού μήκους; Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, σας περιμένει (λίγο ακόμη).

Flix Team
Παράταση της προθεσμίας υποβολής ελληνικών μικρού μήκους στις Νύχτες Πρεμιέρας

Μέχρι την 1η Αυγούστου μπορείτε να καταθέσετε την ταινίας σας, προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία επιλογής των μικρού μήκους που θα συνθέσουν το πρώτο διαγωνιστικό ελληνικών shorts στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Μέχρι την 1η Αυγούστου 2012 λοιπόν, θα πρέπει να έχετε στείλει την ταινία σας στην διεύθυνση του Φεστιβάλ (Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Μπενάκη 5, 15238, Χαλάνδρι,Αθήνα), σε οποιοδήποτε φορμάτ (αναλογικό ή ψηφιακό), την σχετική αίτηση (την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ).

Οι ταινίες που θα επιλεγούν για το διαγωνιστικό τμήμα, θα προβληθούν στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ της Αθήνας και μία από αυτές θα κερδίσει το πρώτο βραβείο που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ. Για την ανάδειξη του τελικού νικητή, θα συσταθεί ειδική κριτική επιτροπή η οποία θα απονείμει και το μεγάλο βραβείο. Τα κινηματογραφικά είδη που μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό δεν έχουν περιορισμό και περιλαμβάνουν από ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης αλλά και ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, θα διεξαχθεί φέτος, από τις 19 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου