Το «Palm Springs» σπάει το ρεκόρ πώλησης στο Φεστιβάλ του Σάντανς

BUZZ 28 JAN 2020  /  Μανώλης Κρανάκης

Η ταινία του Μαξ Μπαρμπάκοφ με τον Αντι Σάμπεργκ έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι σήμερα το «The Birth of a Nation» του Νέιτ Πάρκερ.

Μπορεί να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες που στο Φεστιβάλ του Σάντανς οι διαπραγματεύσεις για την πώληση των «ανεξάρτητων» ταινιών μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον της βιομηχανίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αγοραστική δύναμη έστω και μεμονωμένων ταινιών δεν συνεχίζει να δημιουργεί πρωτοσέλιδα και... hype.

Αυτό συμβαίνει φέτος με το «Palm Springs» του Μαξ Μπαρμάκοφ με τους Ανταμ Σάμπεργκ και Κρίστινι Μιλότι, την ιστορία μιας αυτοκαστροφικής κοπέλας που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου στον γάμο της αδερφής της και η οποία συναντά έναν άγνωστο καλεσμένο με τον οποίο θα την ενώσει ένα... μεταφυσικό γεγονός.

Palm Springs

Η ταινία, σε παραγωγή του Αντι Σάμπεργκ και κόστος μεγαλύτερο από 85 εκατομμύρια δολάρια, αγοράστηκε από τη Neon και το Hulu στην τιμή των 17.500.000.69, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε - κατά 69 σεντς λιγότερο - το «The Birth of a Nation» του Νέιτ Πάρκερ το 2016.

H Neon θα αναλάβει τη διανομή του στην Αμερική, ενώ το Hulu θα το εντάξει στο πρόγραμμά του μαζί με τους υπόλοιπους τίτλους που συνδέονται με τον Αντι Σαμπεργκ, το «Brooklyn Nine-Nine», το «Saturday Night Live» και το «Popstar: Never Stop Never Stopping».


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.