Buzz

Δείτε σε αποκλειστική πρεμιέρα στο Flix το τρέιλερ του «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

στα 10

Ετοιμο για την έξοδό του στους κινηματογράφους στις 3 Δεκέμβριου, το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη κάνει την επίσημη πρεμιέρα του τρέιλερ του στο Flix.

Flix Team
Δείτε σε αποκλειστική πρεμιέρα στο Flix το τρέιλερ του «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

Η ιστορία του «Ουζερί Τσιτσάνης» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, διαδραματίζεται στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη (1942-1943) και αφηγείται τον έρωτα δύο νέων ανθρώπων, του Γιώργου και της Εστρέας, ενός Χριστιανού και μιας Εβραίας. Μέσα από μια περιπετειώδη ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, ξεδιπλώνονται η ιστορία της κατεχόμενης Θεσσαλονίκης και της εβραϊκής της κοινότητας, αλλά και τα πιο δημιουργικά χρόνια του Βασίλη Τσιτσάνη στο ιστορικό Oυζερί Τσιτσάνης, όπου συνέθεσε τα πιο γνωστά του τραγούδια, μεταξύ αυτών και την πολύ-τραγουδισμένη «Συννεφιασμένη Κυριακή».

«Η Γερμανική κατοχή και μια απαγορευμένη ερωτική σχέση βρίσκονται στο επίκεντρο ενός κινηματογραφικού ρυθμού που τίθεται από τη μουσική που συνθέτει ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του έργου: ο εμβληματικός Βασίλης Τσιτσάνης», σημειώνει ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, που επιστρέφει στο σινεμά μετά από ένα μεγάλο και υπερεπιτυχημένο διάλειμμα στην τηλεόραση.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Μια απαγορευμένη αγάπη υπό τους ήχους του Τσιτσάνη στα πρώτα teasers του «Ουζερί Τσιτσάνης»

Ουζερί Τσιτσάνης 607

Τον Βασίλη Τσιτσάνη υποδύεται ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου («Μικρά Αγγλία»), τον Γιώργο ο Χάρης Φραγκούλης («Οι Αισθηματίες), και την Εστρέα η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Μαζί τους βρίσκουμε την Βασιλική Τρουφάκου ως Λέλα και την Ξανθή Γεωργίου ως Ζωή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Καβουκίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Λάκης Κομνηνός, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ και πολλοί άλλοι ηθοποιοί, ενώ στην ταινία συμμετέχουν και περισσότεροι από 2000 κομπάρσοι. Το σενάριο από το ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη ανήκει στον Βασίλη Σπηλιόπουλου και την Αντα Γκουρμπαλή, διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Κωστής Γκίκας, σκηνογράφος ο Αντώνης Χαλκιάς και ενδυματολόγος η Αννα Μαχαιριανάκη.

Το soundtrack του «Ουζερί Τσιτσάνης» υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, αναλαμβάνοντας την ενορχήστρωση παλιών εκτελέσεων των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη, ενώ υπογράφει και το original score της ταινίας που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Πρώτες εικόνες από το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

Ουζερί Τσιτσάνης 607

Το τρέιλερ της ταινίας που μπορείτε να δείτε αποκλειστικά στο Flix ανοίγει τη μεγάλη εικόνα ενός απαγορευμένου έρωτα με φόντο την Ελλάδα της Κατοχής και τη γέννηση των θρυλικών τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη στην ταινία που θα βγει στις αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment:


Δείτε εδώ τα πόστερ των βασικών χαρακτήρων του «Ουζερί Τσιτσάνης»:

Ουζερί Τσιτσάνης 607

Ουζερί Τσιτσάνης 607

Ουζερί Τσιτσάνης 607

Ουζερί Τσιτσάνης 607

Η ταινία, μια παραγωγή της Τηλεκίνησης ΑΕ και συμπαραγωγή του OTE TV, Σάμπυ Μιωνή, Topcut - Modiano AΕ και Μανούσου Μανουσάκη θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου 2015 από την Feelgood Entertainment και θα κάνει πρώτη τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV.

Διαβάστε περισσότερα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» στο επίσημο site της ταινίας. ή στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: