Buzz

Οταν η ζωή αντιγράφει το σινεμά (που αντιγράφει τη ζωή)

στα 10

Στο ίδιο ακριβώς σημείο, στη Γιούτα, όπου παγιδεύτηκε για «127 Ωρες» ο Τζέιμς Φράνκο στην ταινία του Ντάνι Μπόιλ (βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Αρον Ράλστον), εγκλωβίστηκε ένας 64χρονος κλείνοντας με τον πιο αποστωμοτικό τρόπο τον κύκλο «Η Ζωή αντιγράφει το Σινεμά που αντιγράφει τη Ζωή»

Οταν η ζωή αντιγράφει το σινεμά (που αντιγράφει τη ζωή)

Ενθουσιασμένος από την ταινία του Ντάνι Μπόιλ, ο 64χρονος Εϊμος Γουέιν Ρίτσαρντς ξεκίνησε να κάνει το ταξίδι που ανάγκασε τον Τζέιμς Φράνκο (και πριν απ' αυτόν τον Αρον Ράλστον) να κόψει το χέρι του για να μάθει πως σε αυτή τη ζωή πρέπει πάντοτε να λές σε κάποιον - ακόμη και έναν άγνωστο - που ακριβώς πηγαίνεις για ορειβασία.

Πέφτοντας στο ίδιο ακριβώς σημείο του Little Blue John Canyon που διαδραματίστηκε η ταινία και η αληθινή τραγική ιστορία του Ράλστον, ο Ρίτσαρντς έσπασε το πόδι του στην προσπάθεια να απεγκλωβιστεί και χρειάστηκαν 4 μέρες (96 ώρες) για να τον ανακαλύψει μια αποστολή διάσωσης.

«Εχουμε σώσει πολλούς ανθρώπους, αλλά συνήθως γνωρίζουμε που βρίσκονται», δήλωσε μέλος της αποστολής διάσωσης, «Είτε κάνουν ορειβασία μαζί με κάποιον άλλον ή αν επιχειρούν μόνοι τους το ταξίδι έχουν ειδοποιήσει από πριν που πηγαίνουν».

Ελπίζουμε να μην μπαίνουν ιδέες στο Χόλιγουντ για ένα σίκουελ βασισμένο στην αληθινή ιστορία που εμπνεύστηκε από μια ταινία που βασίστηκε σε αληθινή ιστορία... Τι μπέρδεμα!