Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2021: H Γιου-Τζουνγκ Γιουν συγχωρεί όλους όσους προφέρουν λάθος το όνομά της

στα 10

Η πρώτη ηθοποιός από την Κορέα που βραβεύεται με Οσκαρ, για το «Minari», ήταν υπέροχη και στον ευχαριστήριο λόγο της.

Flix Team
Oscars 2021: H Γιου-Τζουνγκ Γιουν συγχωρεί όλους όσους προφέρουν λάθος το όνομά της

Η 73χρονη Γιου-Τζουνγκ Γιουν μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως «η κορεάτισσα Μέριλ Στριπ», αλλά η ίδια θεωρεί ότι είναι απλά μια ηθοποιός και στον ευχαριστήριο λόγο της αναρωτήθηκε πως μπορεί να κέρδισε αυτό το βραβειο όταν η Γκλεν Κλόουζ ήταν συνυποψηφιά της.

Διαβάστε αναλυτικά: Oscars 2021: Οι μεγάλοι νικητές

Μπορεί είπε να ήταν απλά πιο τυχερή ή να είχε να κάνει με την «αμερικάνικη φιλοξενία απέναντι σε μια ηθοποιό από την Κορέα», και σε κάθε περίπτωση ευχαρίστησε τους δύο γιού της που την πίεσαν να συνεχίσει να δουλεύει. Οπως εξαιρετικά χαριτωμένα είπε δείχνοντας το Οσκαρ της: «αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρης δουλειάς της μανούλας».

Οσο για το όνομά της που μοιάζει κανείς να μην μπορεί να το προφέρει σωστά, ούτε καν ο Μπραντ Πιτ -του οποίου η εταιρεία Plan B ήταν παραγωγός της ταινίας; Η Γιου-Τζουνγκ Γιουν τους συγχωρεί όλους απόψε. Και ίσως παίρνει την μικρή εκδίκησή της προφέροντας κατά λάθος τον Μπραντ «Mr. Pritt». Απολαύστε την στο βίντεο.


Oscars 2021 | Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη φετινή απονομή των Οσκαρ, στην ειδική ενότητα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς


Vanity Fair Oscars 2021 607 2