Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2020: Ο Μπραντ Πιτ ζητά από τον Ταραντίνο να αλλάξει την Ιστορία της παραπομπής του Τραμπ

στα 10

Σε έναν ακόμη σπουδαίο ευχαριστήριο λόγο, ο Μπραντ Πιτ υπήρξε αφοπλιστικά πολιτικός.

Flix Team
Oscars 2020: Ο Μπραντ Πιτ ζητά από τον Ταραντίνο να αλλάξει την Ιστορία της παραπομπής του Τραμπ

«Μου είπαν ότι έχω μόλις 45 δευτερόλεπτα εδώ πάνω, που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερα απ' όσα η Γερουσία έδωσε στον Τζον Μπόλτον αυτήν την εβδομάδα. Σκέφτομαι ότι ο Κουέντιν ίσως κάνει μια ταινία γι' αυτό - όπου στο τέλος, οι ενήλικες θα κάνουν το σωστό.»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στην 92η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ: Oscars 2020 | Στην 92η τελετή απονομής, έγινε της Κορέας

Brad Pitt

Ο Μπραντ Πιτ ανέβηκε στη σκηνή της 92ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ για να παραλάβει το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» και αναφέρθηκε στην παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ (και ειδικά στον φρουρό του, Τζον Μπόλτον, στον οποίο αρνήθηκαν να καταθέσει), αλλά και στο μεγαλείο του Κουέντιν Ταραντίνο, που με το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» άλλαξε για ακόμη μια φορά την Ιστορία, όπως είχε κάνει και με το «Inglourious Basterds», την πρώτη του συνεργασία με τον Μπραντ Πιτ το 2009.

«Ταραντίνο, είσαι αυθεντικός, είσαι μοναδικός. Η βιομηχανία του σινεμά θα ήταν ένα πολύ πιο ξερό μέρος χωρίς εσένα.»


Δείτε παρακάτω κι όσα δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στους δημοσιογράφους, στα παρασκήνια, ακριβώς μετά τη βράβευσή του: «Απογοητεύτηκα πολύ αυτή την εβδομάδα - κι αυτό το λέω με κάθε σοβαρότητα.»



Είδαμε την 92η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ ζωντανά στην COSMOTE TV. Δείτε απόψε ξανά την τελετή μονταρισμένη και υποτιτλισμένη στα ελληνικά στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD από τις 19.30 με το pre show και στις 21.00 η 92η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix