Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερo Τραγούδι

στα 10

Από σήμερα και μέχρι τις 2 Μαρτίου όπου θα λάβει χώρα τη 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, το Flix προβλέπει τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Flix Team
Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερo Τραγούδι

Καταδικασμένο να χάσει, το «The Moon Song» της Κάρεν Ο από το «Her» του Σπάικ Τζόουνς είναι το καλύτερο τραγούδι μιας τετράδας που κάποτε ήταν πεντάδα - μέχρι τη στιγμή που ένα άθλιο άσμα έγινε το επίκεντρο ενός σκανδάλου που λίγο κινδύνεψε να απειλείσει το αδιάβλητο της διαδικασίας ψηφοφορίας της Ακαδημίας.

Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο γύρω από το «Alone Yet Not Alone» από την ομώνυμη ταινία που έχασε την υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού.

Το φαβορί παραμένει - ήδη πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων - το «Let it Go» από το «Frozen», αλλά πολύ κοντά του βρίσκεται και το «Ordinary Love» των U2 από το «Mandela: Long Walk to Freedom» που κέρδισε και τη Χρυσή Σφαίρα.

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να πει περισσότερα για μια κατηγορία από την οποία λείπουν τόσο το «Young and Beautiful» της Λάνα ντελ Ρέι από το «The Great Gatsby», όσο και το «Amen» του Αλεξάντερ Ιμπερτ από το «All is Lost» και το τραγούδι που θα νικήσει θα μείνει απλά στην ιστορία ως ακόμη ένα από αυτά που έχεις ήδη ξεχάσει.

Αυτά είναι τα τέσσερα υποψήφια για το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού


Happy - Φάρελ Γουίλιαμς από το «Εγώ ο Απαισιότατος 2»


Let it Go - Ιντίνα Μένζελ από το «Frozen»


Moon Song - Κάρεν Ο από το «Her»


Ordinary Love - U2 από το «Mandela: Long Walk to Freedom»

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προοσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: OSCARS 2014