Buzz

«Ordinary Love»: Οι U2 στο soundtrack του «Mandela: Long Walk to Freedom»

στα 10

Γραμμένο αποκλειστικά για το soundtrack του «Mandela: Long Walk to Freedom» του Τζάστιν Τσάντγουικ, το «Ordinary Love» των U2 λανσάρεται στο νέο τρέιλερ της ταινίας που στέλνει τον Ιντρις Ελμπα στα Οσκαρ και τον Νέλσον Μαντέλα στην κινηματογραφική αθανασία.

«Ordinary Love»: Οι U2 στο soundtrack του «Mandela: Long Walk to Freedom»

«Μέσα στα χρόνια οι U2 και εγώ έχουμε μια υπέροχη σχέση, η οποία περιλαμβάνει τη συνεργασία μας στο υποψήφιο για Οσκαρ και τιμημένο με τη Χρυσή Σφαίρα τραγούδι "The Hands that Built America» από το "Gangs of New York" του Μάρτιν Σκορσέζε. Οταν τους ζήτησα να γράψουν ένα τραγούδι για το "Mandela: Long Walk To Freedom", ήταν το πιο γρήγορο "ναι" που έλαβα ποτέ ως απάντηση από κάποιον. Το γκρουπ είδε αρκετές βερσιόν της ταινίας το καλοκαίρι που μας πέρασε και έγραψε ένα τραγούδι που αντανακλά ειλικρινά τον Νέλσον Μαντέλα. Πιστεύω πως έκαναν μια ιδιοφυή δουλειά, τιμώντας τον άνθρωπο και τον ηγέτη που γνωρίζουν εδώ και είκοσι χρόνια.»

Τάδε έφη ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ανακοινώνοντας την εκ νέου συνεργασία του με τους U2, οι οποίοι ως δηλωμένοι υποστηρικτές του Νέλσον Μαντέλα, έγραψαν το «Ordinary Love» που θα ακούγεται στο «Mandela: Long Walk To Freedom» και δεν αποκλείεται να τους φέρει ξανά υποψήφιους για Οσκαρ, μαζί με όσες υποψηφιότητες θα καταφέρει να μαζέψει το βιογραφικό έπος του Τζάστιν Τσάντγουικ.

2

Στο νέο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, εκτός από ένα μικρό απόσπασμα του «Ordinary Love», μπορείτε να δείτε και μια ακόμη πιο δυναμική απεικόνιση της πορείας του Νέλσον Μαντέλα ως του ηγέτη που προοριζόταν να γίνει, αλλά και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αξίζει κανείς να δει αυτήν την ταινία και ακούει στο όνομα Ιντρις Ελμπα.


Και εδώ μπορείτε να δείτε το lyric βίντεο κλιπ του «Ordinary Love» για να τραγουδάτε μαζί με τον Μπόνο:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: