Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερη Μουσική

στα 10

Από σήμερα και μέχρι τις 2 Μαρτίου όπου θα λάβει χώρα τη 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, το Flix προβλέπει τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Flix Team
Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερη Μουσική

Οταν σε μια κατηγορία, σαν αυτή της πρωτότυπης μουσικής, συναντάς τον για 49η φορά υποψήφιο Τζον Γουίλιαμς, εδώ για την «Κλέφτρα των Βιβλίων» και μαζί του το soundtrack του «Her» των Οουεν Πάλετ και Γουιλ Μπάτλερ (της κολεκτίβας των Arcade Fire», τότε τα πράγματα δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέροντα.

Αν τολμήσει κανείς να μιλήσει για φαβορί, τότε αυτό είναι σίγουρα ο Στίβεν Πράις του «Gravity», αφήνοντας πίσω του τόσο τον Αλεξάντρ Ντεσπλά (στην έκτη του υποψηφιότητα - χωρίς καμία νίκη) για τη μουσική του «Philomena», όσο και τον Τόμας Νιούμαν του «Saving Mr. Banks» που με 12 υποψηφιότητες και καμία νίκη επίσης έρχεται πρώτος στους μεγάλους χαμένους των Οσκαρ.

Αν η Ακαδημία θέλει να «προτείνει» (όπως έκανε στην περίπτωση του Τρεντ Ρέζνορ και του Ατικους Ρος στο «Social Network») θα ψηφίσει «Her», αν θέλει να όμως να ψηφίσει την καλύτερη μουσική της χρονιάς τότε το «Gravity» προπορεύεται, ειδικά εν απουσία του Αλεξ Ιμπερτ για το «All is Lost» που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα, αλλά δεν προτάθηκε για Οσκαρ.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες στην Κατηγορία της Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής:


Στίβεν Πράις - Gravity


Τζον Γουίλιαμς - H Κλέφτρα των Βιβλίων


Τόμας Νιούμαν - Saving Mr. Banks


Οουεν Πάλετ και Γουίλ Μπάτλερ - Her


Αλεξάντρ Ντεσπλά - Philomena

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προοσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: OSCARS 2014