Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερο Μοντάζ

στα 10

Από σήμερα και μέχρι τις 2 Μαρτίου όπου θα λάβει χώρα τη 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, το Flix προβλέπει τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες

Flix Team
Oscars 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερο Μοντάζ

Με τις μέρες που το Οσκαρ Καλύτερου Μοντάζ συνόδευε σχεδόν απαραίτητα αυτό της Καλύτερης Ταινίας να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, η μόνη ασφαλής πρόβλεψη για φέτος πηγάζει από τα βραβεία του Σωματείο Αμερικάνων Μοντέρ που βράβευσαν στο δράμα το «Captain Phillips» του Πολ Γκρίνγκρας και στην κωμωδία το «American Hustle» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι το «Gravity» (με συνυποψήφιο και τον Αλφόνσο Κουαρόν στη δεύτερη υποψηφιότητα του ως μοντέρ μετά το «Children of Men» του 2006) μένει εκτός ανταγωνισμού, αφού μια από τις πολλές αρετές του φιλμ είναι η σφιχτοδεμένη, γεμάτη αγωνία αφήγησή του.

Ενδιαφέρον προκαλεί πως τόσο ο Τζο Γουόκερ του «12 Χρόνια Σκλάβος» όσο και οι Τζον ΜακΜέρφι και Μάρτιν Πένσα του «Dallas Buyers Club» είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία, ενώ ο μόνος προηγούμενος νικητής είναι ο Κρίστοφερ Ράους που είχε κερδίσει Οσκαρ για το «Bourne Utlimatum» το 2007.

Αυτές είναι οι πέντε υποψηφιότητες στην κατηγορία του Καλύτερου Μοντάζ:

Περισσότερες προβλέψεις:

H 86η απονομή των βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 2 Μαρτίου (προς ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας) στα κανάλια Novacinema.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προοσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: OSCARS 2014