Buzz

Ο Κίλιαν Μέρφι είναι ένας άνθρωπος με ένα όραμα στο νέο τρέιλερ του «Oppenheimer»

στα 10

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023. Ναι, απέναντι από την ταινία «Barbie».

Ο Κίλιαν Μέρφι είναι ένας άνθρωπος με ένα όραμα στο νέο τρέιλερ του «Oppenheimer»

Το «Oppenheimer», η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, η οποία έχει ως επίκεντρό της τον δημιουργό της ατομικής βόμβας Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και, πιο συγκεκριμένα, το ρόλο που έπαιξε ο Οπενχάιμερ στην κατασκευή της ατομικής βόμβας κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2023.

Το νέο της τρέιλερ παίχτηκε στις αίθουσες τις Αμερική αυτό το σαββατοκύριακο πριν την ταινία «Avatar: The Way of Water» και σήμερα κυκλοφόρησε και διαδικτυακά.

Το σενάριο της ταινίας, το οποίο έγραψε ο ίδιος ο Νόλαν, βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν και θα γυριστεί σε διάφορες τοποθεσίες της Αμερικής, όπως στο Νέο Μεξικό, την Καλιφόρνια και το Νιού Τζέρσεϊ, με συνολικό μπάτζετ 100 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Ολα όσα ξέρουμε (μέχρι τώρα) για το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

oppenheimer

Στην ταινία, πέρα από τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Οπενχάιμερ, πρωταγωνιστούν και η Εμιλι Μπλαντ, η οποία θα παίξει τον ρόλο της συζύγου του Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ, οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον οι οποίοι θα παίξουν τους Λούις Στράους, τον πρόεδρο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, και τον Αντιστράτηγο Λέσλι Γκρόουβς αντίστοιχα, η Φλόρενς Πιου, η οποία θα παίξει τον ρόλο της Τζιν Τάτλοκ, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών που διατηρεί σχέση με τον Οπενχάιμερ, ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος θα παίξει έναν επιστήμονα, ο Μπένι Σάφντι, ο οποίος θα παίξει τον Εντουαρντ Τέλερ έναν Ούγγρο Φυσικό που είναι γνωστός ως ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και μέλος του Manhattan Project, ο Μάικλ Ανγκαράνο ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Ρόμπερτ Σέρμπερ, ο Τζος Χάρτνετ ο οποίος θα παίξει τον πρωτοπόρο Αμερικανό πυρηνικό επιστήμονα Ερνεστ Λόρενς και ο Γκάρι Ολντμαν.

Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Ντέιν ΝτεΧαν, Ντίλαν Αρνολντ, Ντέιβιντ Κρούμχολτζ, Αλντεν Ερενραϊχ και Μάθιου Μοντίν. Την ταινία με τίτλο «Oppenheimer» έχει αναλάβει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το στούντιο της Universal, το οποίο από ότι φαίνεται θα είναι και το νέο κινηματογραφικό σπίτι του Νόναλ μετά και την αποχώρησή του από την Warner, στις 21 Ιουλίου 2023 (ναι την ίδια μέρα με την «Barbie»).