Buzz

Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν Κωνσταντίνο Βήτα με Μπάστερ Κίτον!

στα 10

Με διοργανωτή τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο Κωνσταντίνος Βήτα παρουσιάζει τα νέα του κομμάτια στην προβολή του «Go West» του Μπάστερ Κίτον.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν Κωνσταντίνο Βήτα με Μπάστερ Κίτον!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, διοργανώνει για το κοινό του, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 21.00, στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς της Ταινιοθήκης, μια πρωτότυπη βραδιά που προβλέπεται να μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν.

Ενώ στην οθόνη θα προβάλλεται το «Go West», μια από τις πιο ασυνήθιστες ταινίες του Μπάστερ Κίτον, ο Κωνσταντίνος Βήτα θα ντύσει την εικόνα με μουσική, παρουσιάζοντας τα τελευταία, ακυκλοφόρητα κομμάτια του, τα οποία θα μοιραστεί για πρώτη φορά με το ελληνικό κοινό.

Στο «Go West», o Μπάστερ Κίτον είναι ο Μοναχικός, ένας άνθρωπος χωρίς φίλους που, κουρασμένος από τη ζωή στη μεγάλη πόλη, αποφασίζει να κατευθυνθεί προς την αμερικανική δύση. Ο Μοναχικός βρίσκει δουλειά στο ράντσο των Τόμσον και γίνεται φίλος με την Καστανομάτα, μια από τις αγελάδες του σπιτιού. Οταν το αφεντικό αποφασίζει να μετακινήσει το κοπάδι στο Λος Άντζελες και να το πουλήσει, ο Μπάστερ Κίτον μένει μόνος του με τα ζωντανά και προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάος - με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Μια και οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x πάντα φροντίζουν για την καλοπέραση του κοινού τους, η είσοδος σ’ αυτή τη σπάνια βραδιά είναι δωρεάν! Φτάστε εγκαίρως γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.